Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2009

Βράζουν στον Αρη με τον Κωνσταντινέα


Ο Κωσταντινέας ανάμεσα σε Μανιάτη και Κόκε Στο Καυτανζόγλειο ζήτησε "συγγνώμη" για μερικές φάσεις που του ξέφυγαν... Στο "Κλεάνθης Βικελίδης" έδωσε ρεσιτάλ... Ο Κωνσταντινέας και οι βοηθοί του δεν είδαν σχεδόν τίποτε και στις επίμαχες φάσεις ήταν απόντες... Μετά το τέλος δε, συναντώντας τον πρόεδρο του Αρη, ο Κωνσταντινέας σχεδόν έβαλε τα κλάματα, όπως αναφέρεται σήμερα στις εφημερίδες. Ζήτησε, πάλι, "συγγνώμη".

Δύο "συγγνώμες" και κάτι... ψιλά από τον Κωνσταντινέα σε δύο επισκέψεις του στη Θεσσαλονίκη που, αν μη τι άλλο, προβληματίζουν και ταυτόχρονα προκαλούν.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Αρης, Θανάσης Αθανασιάδης και μέλη της διοίκησης, πήγαν να ζητήσουν εξηγήσεις από τον Κωνσταντινέα -μετά το τέλος του ματς- στα αποδυτήρια. Λέγεται ότι βουρκωμένος παραδέχτηκε τις λάθος αποφάσεις του.

Η ουσία πάντως είναι ότι ο Αρης εξακολουθεί να βρίσκεται χαμηλά στη βαθμολογία και δεν έχει βρει το δρόμο της ανάκαμψης. Σημερινές πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Πέτρος Κωνσταντινέας μπαίνει στο περιθώριο, καθώς ο παρατηρητής της αναμέτρησης, Θανάσης Βέλλιος τον βαθμολόγησε κάτω από τη βάση.

Ο Αμπρέου αναμένεται να βρίσκεται τελικά στα πλάνα του Έκτορ Ραούλ Κούπερ για το σαββατιάτικο παιχνίδι στη Λιβαδειά. Η διάταση συνδέσμων δεν είναι ικανή να τον αφήσει εκτός από μια αναμέτρηση που είναι εξίσου σημαντική με τις προηγούμενες και τις... επόμενες για τους "κίτρινους" που έχουν χάσει αρκετό έδαφος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: