Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2009

Πολλοί μνηστήρες για τον Βιεϊρίνια


Ο Βιειρίνια πανηγυρίζει Το συμβόλαιο του Αντελίνο Φρέιτας Βιεϊρίνια θα απασχολήσει ιδιαίτερα ορισμένες ομάδες που τον παρακολουθούν επισταμένα. Το βράδυ του Σαββάτου, υπήρχαν αρκετοί «σκάουτ» από ευρωπαϊκές ομάδες που φλερτάρουν με την ιδέα να τον αποκτήσουν.

Ο Πορτογάλος επιθετικός θα μείνει, υπό κανονικές συνθήκες, στην Τούμπα, μέχρι το καλοκαίρι του 2012, εκτός κι αν προκύψουν προτάσεις που κριθούν ικανοποιητικές για να παραχωρηθεί.

Οι Αταλάντα, Τζένοα, Ουντινέζε, Χέρτα Βερολίνου, Σάλτσμπουργκ, Μάντσεστερ Σίτι και Έβερτον, έστειλαν τους κατασκόπους στο ΟΑΚΑ για την κόντρα της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ και ο Βιρίνια δεν πέρασε απαρατήρητος.

Και δεν μπορούσε , άλλωστε, αφού ο βραχύσωμος άσος του ΠΑΟΚ, που πραγματοποιεί φέτος μια δαιμονιώδη σεζόν, έχει τραβήξει όλα τα βλέμματα και αν συνεχίσει σε αυτούς τους ρυθμούς, θα αποτελέσει στόχο συλλόγων του εξωτερικού.

Δεν αποκλείεται, η διοίκηση του ΠΑΟΚ να προχωρήσουν σε αναπροσαρμογή του συμβολαίου του ποδοσφαιριστή, που το περασμένο καλοκαίρι, και ταυτόχρονα να αυξήσουν το ποσό της ρήτρας του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: