Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2009

Μπερνς: «Από κοινού απόφαση να φύγω από την ΑΕΚ»


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Στην αποκάλυψη πως τόσο ο ίδιος όσο και ο Ντούσαν Μπάγεβιτς θεώρησαν προτιμότερο την μετακίνησή του, με μορφή δανεισμού, στην Κέρκυρα προέβη ο Nέιθαν Μπερνς. Με δηλώσεις του στην «brisbanetimes», ο Αυστραλός μεσοεπιθετικός παραδέχτηκε ότι η απόφαση του να φύγει από την ΑΕΚ πάρθηκε με γνώμονα το αγωνιστικό του μέλλον!

«Ευτυχώς ήρθα στην Κέρκυρα για να πάρω παιχνίδια και μέσω αυτού να πάω στην εθνική. Πάντα ενημερώνομαι για το πώς πηγαίνει η ομάδα, πόσο μάλλον τώρα που θεωρώ ότι είναι πιο δυνατή από ποτέ. Προς το παρόν προσπαθώ να κάνω καριέρα στο εξωτερικό», τόνισε αρχικά ο νεαρός μεσοεπιθετικός και συνέχισε εστιάζοντας στην εθνική Αυστραλίας: «Όλοι θέλουν να παίξουν με το αντιπροσωπευτικό τους συγκρότημα και να φτάσουν στο Μουντιάλ. Εάν μπορέσω να βρεθώ στο Μουντιάλ του 2010 θα είναι μεγάλη τιμή κι τεράστια προσωπική επιτυχία. Ας είμαστε, όμως, ρεαλιστές είναι πολύ δύσκολο να μπω στην ομάδα αυτή την περίοδο, αλλά θεωρώ ότι τα επόμενα χρόνια θα βρεθούν… κενές θέσεις».

Φυσικά, ρωτήθηκε για το λόγο που αποχώρησε (σ.σ. δανεικός) από την ΑΕΚ. Τι απάντησε; «Μίλησα με τον προπονητή (Μπάγεβιτς) πριν φύγω και κατά κάποιο τρόπο συμφωνήσαμε στο ότι χρειαζόμουν να πάρω παιχνίδια στα πόδια μου. Έτσι πήραμε την απόφαση να πάω δανεικός για έξι με δώδεκα μήνες. Έχω την επιλογή να επιστρέψω στην ΑΕΚ τον Δεκέμβριο ή να μείνω ένα χρόνο στην Κέρκυρα. Μέχρι στιγμής τα πράγματα πάνε καλά. Μακάρι να συνεχίσουμε έτσι στην ομάδα και να ανέβουμε στην Σούπερ Λίγκα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: