Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2009

ΗΡΑΚΛΗΣ:ΤΣΙΠΙΔΗΣ ΚΑΙ ΠΑΕ

















Επιμέλεια:Γρηγόρης Παπαγαννάκης

Στην εκπομπή του Libero 107,4 «Γεγονότα» φιλοξενήθηκε σήμερα ο κ. Απόστολος Τσιμπίδης, μέλος των διοικήσεων του Ηρακλή τόσο στο μπάσκετ όσο και στο ποδόσφαιρο, ο κ. Τσιμπίδης τόνισε ότι ήρθε να βοηθήσει την ομάδα στα δύσκολα όπως οφείλει να κάνει όποιος την αγαπά, ανέφερε επίσης ότι στο μπάσκετ ο στόχος της ανόδου θεωρεί πως θα γίνει φέτος πραγματικότητα ενώ στο ποδόσφαιρο μαζί με τον κ. Ρέμο θα προσπαθήσει να δώσει το κάτι παραπάνω


Στην εκπομπή του Libero 107,4 «Γεγονότα» φιλοξενήθηκε σήμερα ο κ. Απόστολος Τσιμπίδης και είχε μια πολύ ενδιαφέρουσα κουβέντα με τους συντελεστές της εκπομπής. Ο κ. Τσιμπίδης είναι μέλος στην διοίκηση του μπάσκετ της ομάδας αλλά στην ΠΑΕ, όπως ανακοινώθηκε επίσημα χθες.
Μιλώντας για την ενασχόληση του στα 2 τμήματα, ο κ. Τσιμπίδης ανέφερε :
«Στο μπάσκετ ξεκινήσαμε μια προσπάθεια μαζί με τον κ. Γαλανό έχοντας σαν στόχο να ανεβάσουμε την ομάδα στην Α1, για την ώρα πάμε πολύ και είμαστε σίγουροι ότι θα πετύχουμε τελικά τον στόχο μας. Στο ποδόσφαιρο, όπως πολλές φορές είχαν αναφέρει ο κ. Ρέμος και κ. Πολύκαρπος, χρειαζόταν βοήθεια και έτσι ανταποκρίθηκα. Ο ρόλος μου στην ΠΑΕ θα είναι σαν ένας άτυπος γενικός διευθυντής της ΠΑΕ, θα οργανώσουμε τα γραφεία της ομάδας και θα προσπαθούμε να δίνουμε λύσεις στα καθημερινά προβλήματα της λειτουργίας της ομάδας. Δεν θα περιοριστώ όμως σε αυτό, υπάρχουν πολλά που πρέπει να γίνουν, όπως για παράδειγμα μεταγραφές τον Ιανουάριο και θα ενισχύσω την ΠΑΕ είτε με δικά μου χρήματα είτε με χορηγίες που θα προσπαθήσουμε να φέρουμε στην ομάδα»
Σε ερώτηση, αν αντιλήφθηκε κάποια πρόθεση του κ. Ρέμου να αποχωρήσει στην συνέχεια από την ομάδα, απάντησε ως εξής :
«Στις συναντήσεις που είχα με τον κ. Ρέμο κατάλαβα σαφώς ότι έχει πολύ μεγάλη αγάπη για την ομάδα και θέλει να βοηθήσει ώστε ο Ηρακλής να πάει ψηλά. Δεν νομίζω ότι έχουν βάση άλλα σενάρια και πιστεύω ότι με την βοήθεια και την συνεργασία όλων θα μπορέσουμε τελικά να έχει η ομάδα μια πολύ καλύτερη χρονιά φέτος και στην συνέχεια να πάει ακόμη ψηλότερα»
Μιλώντας για τους λόγους που τον ώθησαν να ασχοληθεί τόσο ενεργά, ο κ. Τσιμπίδης είπε :
«Όσοι αγαπούν πραγματικά τον Ηρακλή πηγαίνουν να βοηθήσουν στα δύσκολα και όχι μόνο σε νίκες και χαρές. Αυτό ήταν το σκεπτικό μου και έτσι αποφάσισα να εμπλακώ στο μπάσκετ αρχικά και τώρα στο ποδόσφαιρο του Ηρακλή»
Σε ερώτηση για τον κόσμο της ομάδας και τις σχέσεις των τμημάτων με τους οργανωμένους, ο κ. Τσιμπίδης τόνισε τα εξής :
«Ο κόσμος στα μπάσκετ μας βοηθά φέτος πάρα πολύ, είναι κοντά στην ομάδα και στο γήπεδο η ατμόσφαιρα είναι όπως στο Καυταντζόγλειο χωρίς υπερβολή. Γνωρίζω ότι υπάρχει ένα θέμα με τους οργανωμένους στο ποδόσφαιρο και σίγουρα σκοπός μου είναι να κάνω μια προσπάθεια να εξομαλύνω τις σχέσεις με την ΠΑΕ. Θέλω να δείξω στον κόσμο της ομάδας ότι δεν υφίσταται τελικά κάποιο ουσιαστικό πρόβλημα και πάνε όλα καλά στην συνέχεια»
Κλείνοντας, ο κ. Τσιμπίδης ανέφερε τα εξής :
«Το μόνο σίγουρο είναι από το μπάσκετ δεν πρόκειται να αποχωρήσω σε καμία περίπτωση, το θεωρώ σαν «παιδί» μου πλέον και θα συνεχιστεί η προσπάθεια μαζί με τον κ. Γαλανό. Σίγουρα όμως και από το ποδόσφαιρο δεν θα φύγω, ήρθα τώρα στην ΠΑΕ και σκοπεύω επίσης να δώσω το κάτι παραπάνω στην συνέχεια»

Δεν υπάρχουν σχόλια: