Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2009

Στην Ισπανία ο Αντωνίου


Ο Κώστας Αντωνίου... Την Τετάρτη το πρωί θα αναχωρήσει για την Ισπανία ο διευθυντής ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού, Κώστας Αντωνίου. Μαζί του θα ταξιδέψει και ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ, Φάνης Βουτσαράς. Επισήμως αυτό που διαρρέει από το "τριφύλλι" είναι πως η συγκεκριμένη επίσκεψη στην χώρα της Ιβηρικής, αφορά επαφές με συλλόγους για οργανωτικά θέματα και την διεύρυνση των σχέσεων που έχει συνάψει ο Παναθηναϊκός.

Φυσικά, δεν αποκλείεται να υπάρξουν κουβέντες και με κάποιους μάνατζερ που έχουν προτείνει παίκτες στο "τριφύλλι", αλλά κυρίως επαφές για την παραχώρηση παικτών που δεν υπολογίζονται από τον Τεν Κάτε. Aλλωστε, είναι γνωστό πως πρώτα απ' όλα θέλουν να πουλήσουν τους συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές οι "πράσινοι" και εν συνεχεία θα ξεκαθαρίσει το αν θα υπάρξει κάποια μεταγραφή τον Γενάρη. Οι κ.κ. Αντωνίου και Βουτσαράς θα παραμείνουν στην Ισπανία μέχρι την Παρασκευή.

Εμείς κι εμείς
Κατά τα άλλα, το πρωί της Τρίτης οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού επέστρεψαν στις προπονήσεις. Όσοι τουλάχιστον απέμειναν στην Παιανία. Βλέπετε, απουσιάζουν οι διεθνείς με την ανδρών, ο Μαχλελής που έχει ενσωματωθεί στην εθνική Νέων, καθώς και οι Ζιλμπέρτο Σίλβα, Ματίας Μπιάρσμιρ και Σιμάο Μάτε Ζούνιορ, που επίσης έχουν υποχρεώσεις με τις εθνικές τους. Αν συνυπολογίσουμε ότι δεν γυμνάστηκε ο Λέτο, λόγω μικροενοχλήσεων στο δεξιό γόνατο (την Τετάρτη θα προπονηθεί κανονικά), αλλά και ο Μαρίνος που συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα, γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι η προπόνηση ήταν... λειψή.

Θλάση ο Γιούρκας
Θλάση α' βαθμού έχει υποστεί τελικά ο Γιούρκας Σεϊταρίδης. Ο διεθνής άσος του "τριφυλλιού" θα μείνει εκτός προπονήσεων για 7 έως 10 ημέρες. Κάτι που σημαίνει ότι χάνει τα ματς της Εθνικής με την Ουκρανία.

Στην προπόνηση της Τρίτης συμμετείχαν οι Μαυρίας, Τριανταφυλλόπουλος, Φέτσης και Κουσίδης από την ομάδα Νέων, καθώς και ο υπό δοκιμή Κορεάτης, Κονγκ, που προορίζεται για την Golden Team.

Δεν υπάρχουν σχόλια: