Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2009

Το δικαστήριο θα αποφασίσει για τον Αβραάμ

Η δικαιοσύνη θα κρίνει ποιος τελικά έχει δίκιο στην υπόθεση του Αβραάμ Παπαδόπουλου καθώς και το ποσόν που θα επιδικαστεί και κατ΄ επέκταση θα πληρώσει-αν και όταν γίνει κάτι τέτοιο- ο Άρης στο Διγενή Λακκώματος .
Χτες, είχαμε τη συνέχεια του ντέρμπυ, αφού εκδικάστηκε η υπόθεση στο Πολυμελές Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης , με τις δύο πλευρές να καταθέτουν όλα τα στοιχεία που είχαν στη διάθεσή τους προκειμένου να αποδείξουν την ορθότητα των θέσεών τους. Από δω και πέρα αναμένεται η έκδοση της απόφασης η οποία, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των δικηγόρων , πρόκειται να γίνει γνωστή μετά από τέσσερις με πέντε περίπου μήνες(ανάλογος χρόνος απαιτείται συνήθως για παρόμοιες υποθέσεις).
Υπενθυμίζουμε ότι το Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης , με απόφασή του, στις 19 Ιανουαρίου 2009, είχε κάνει δεκτή την αίτηση του Διγενή Λακκώματος για συντηρητική κατάσχεση κάθε κινητής και ακίνητης περιουσίας της ΠΑΕ Άρης μέχρι του ποσού των 500.000 ευρώ από τη μεταγραφή του Αβραάμ Παπαδόπουλου στον Ολυμπιακό με βάσει το ιδιωτικό συμφωνητικό που έχει στα χέρια του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: