Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2009

O ΑΠΟΕΛ νίκησε το κατεστημένο

apoel_fans.jpgΟ ΑΠΟΕΛ μπορεί πλέον στους ευρωπαϊκούς του αγώνες να... σηκώνει την ελληνική σημαία στις κερκίδες καθώς η ΟΥΕΦΑ αποφάσισε να αποσύρει την καταγγελία εναντίον της κυπριακής ομάδας. Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΚΟΠ οι ενέργειες του Μάριου Λευκαρίτη και του Κωστάκη Κουτσοκούμνη ήταν αυτές που έφεραν την απόσυρση της καταγγελίας.

Υπενθυμίζουμε ότι στο ΑΠΟΕΛ είχε απαγορευτεί από την ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική ομοσπονδία να επιδεικνύει την ελληνική σημαία στους εντός έδρας αγώνες της ομάδας. Όμως οι προσπάθειες του αντιπρόεδρου της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας Μάριου Λευκαρίτη και του προέδρου της ΚΟΠ Κωστάκη Κουτσοκούμνη, αποφασίστηκε να αποσυρθεί η καταγγελία.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «H KOΠ ανακοινώνει ότι μετά από συντονισμένες ενέργειες των κ.κ. Μάριου Λευκαρίτη και Κωστάκη Κουτσοκούμνη ο οποίος έτυχε να ευρίσκεται στα γραφεία της ΟΥΕΦΑ αυτές τις μέρες, η ΟΥΕΦΑ αποφάσισε να αποσύρει την καταγγελία εναντίον του Σωματείου ΑΠΟΕΛ για επίδειξη της Ελληνικής σημαίας. Οι κατηγορίες εναντίον του ΑΠΟΕΛ για ρίξη αντικειμένων εντός του αγωνιστικού χώρου εξακολουθούν να υφίστανται και θα δικαστούν αύριο. Η επιστολή της ΟΥΕΦΑ για την απόσυρση της καταγγελίας αναμένεται εντός των επομένων ολίγων ωρών».

Δεν υπάρχουν σχόλια: