Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2009

«Δώστε όλα, για ένα νέο ξεκίνημα»

«Δώστε όλα, για ένα νέο ξεκίνημα»

Η διοίκηση βγαίνει μπροστά και χαράζει τη νέα πορεία..
Το πρώτο καμπανάκι ήχησε λίγο πριν τον αγώνα με την ΑΕΚ. Ακολούθησε η αλλαγή προπονητή αμέσως μετά την αναμέτρηση με τη Λάρισα και χτες είχαμε τη δεύτερη δυναμική παρέμβαση του προέδρου της ΠΑΕ- μέσα σε λίγες μέρες- στην προπόνηση της ομάδας.
Τούτη τη φορά ο πρόεδρος κ. Αθανάσιος Αθανασιάδης, κατευθύνθηκε στις εγκαταστάσεις του Ν. Ρυσίου και μίλησε κατευθείαν στην καρδιά των ποδοσφαιριστών. Τους κάλεσε να κάνουν ένα «νέο ξεκίνημα» και ζήτησε από δώ και πέρα «να τα δώσουν όλα» για να στηρίξουν το νέο προπονητή και να ανεβάσουν την ομάδα εκεί που πρέπει».

Ο 2ος Προεδρικός μέσα σε διάστημα 19 μόλις ημερών

Οι ώρες και οι μέρες παραμένουν κρίσιμες. Ο Άρης, έχει μία ακόμη ευκαιρία να επιστρέψει στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας και να κάνει την υπέρβαση που όλοι ονειρεύονται. Η κορυφή της βαθμολογίας στο πρωτάθλημα της Σούπερ λίγκ δεν είναι μακριά και ο στόχος του Κυπέλλου βρίσκεται πιο κοντά από κάθε άλλη φορά, σε απόσταση- σχεδόν- βολής. Όλα αυτά και ό,τι ήθελε προκύψει μπορεί να «χτυπήσει» και να κυνηγήσει ο Άρης γι΄ αυτό και η ΠΑΕ προχώρησε στην πρόσληψη του μεγάλου Έκτορ Ραούλ Κούπερ.
«Εμείς , σαν διοίκηση, σας δίνουμε ό,τι χρειάζεστε.. Κάναμε ό, τι έπρεπε στο θέμα προπονητή φέρνοντας κοντά μας ένα καταξιωμένο τεχνικό παγκόσμιας εμβέλειας που τον γνωρίζετε όλοι σας, είπε στο ξεκίνημα της ομιλίας του ο πρόεδρος της ΠΑΕ απευθυνόμενος προς τους ποδοσφαιριστές. Θέλουμε όλοι μαζί, ενωμένοι να κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα».
Και ο κ. Αθανασιάδης κατέληξε, θέτοντας στην ουσία τους «κιτρινόμαυρους» προ των ευθυνών τους.
«Από δώ και πέρα θέλω να δω έργα και από εσάς. Πρέπει να κάνετε πολύ μεγαλύτερη προσπάθεια και να δώστε τα πάντα για να πετύχουμε. Είναι η σειρά σας. Πιστεύουμε σε σας και στις δυνατότητές σας. Ο κ. Κούπερ έχει μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για όλους σας. Αν συνεργαστείτε μαζί του όπως πρέπει ο Άρης θα αποκτήσει την ταυτότητα του πρωταγωνιστή και θα καθιερωθεί στη θέση που του αξίζει, στην κορυφή».

Τεστάρει, ακτινογραφεί, δουλεύει

Δεύτερη μέρα με Κούπερ χτες και το Ν. Ρύσιο πήρε …φωτιά.
Οι ίδιοι δυνατοί ρυθμοί, η ίδια και μεγαλύτερη ένταση στις προπονήσεις που ήταν και πάλι διπλές με τον Αργεντίνο προπονητή να εστιάζει αποκλειστικά και μόνο στην φυσική κατάσταση, κάτι που όπως φαίνεται θα τον απασχολήσει τόσο σήμερα όσο και αύριο ,αφού αυτό προβλέπει το «ειδικό σχέδιο προετοιμασίας».το οποίο έχει εκπονήσει μαζί με τους άμεσους συνεργάτες του. Αναλυτικά το πρόγραμμα χτες το πρωί περιελάμβανε σετ ασκήσεων(τριαντάρια και πενηντάρια σπριντ) , ενώ το απόγευμα ο ξένος τεχνικός άρχισε να δουλεύει σε θέματα τακτικής σε άμυνα και επίθεση.

Τα προβλήματα, οι τραυματισμοί και οι απουσίες

Γεμάτο ήταν και πάλι το μπλοκάκι με τα προβλήματα που απασχολούν την ομάδα. Απόντες ήταν οι διεθνείς Σηφάκης, Αμπρέου. Ατομικό πρόγραμμα συνεχίζουν να ακολουθούν ο Χρήστος Βανγκέλι, ο οποίος ωστόσο συνεχώς ανεβάζει ρυθμούς. Ο Νάτσο Γκαρσία συνεχίζει τις αποθεραπείες την στιγμή που ο γιατρός της ομάδας του αφαίρεσε το υγρό από την κύστη, ενώ του έγινε και ένεση προκειμένου να προχωρήσει με πιο γοργούς ρυθμούς η αποθεραπεία του. Ατομικό πρόγραμμα ακολουθεί και ο Φλάβιο λόγω προβλήματος στον χόνδρο της επιγονατίδας. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε και ο Ρονάλντο λόγω μικρών ενοχλήσεων, αλλά δεν εμπνέει ανησυχία η κατάστασή του. Απών ήταν ο Χρήστος Αραβίδης ο οποίος παρουσιάστηκε στην Κόρινθο για να υπηρετήσει την στρατιωτική του θητεία. Αύριο στο πρόγραμμα υπάρχουν και πάλι δύο προπονήσεις, μία το πρωί και μία το απόγευμα στο Ρύσιο. Πηγη Μετροσπορ

Δεν υπάρχουν σχόλια: