Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2009

Τζεβελέκης: «Υλοποιώ τις υποσχέσεις μου»

tzevelekis_aris1.jpgΟ Θανάσης Τζεβελέκης είχε χθες πολύωρη συνάντηση στα γραφεία στο Αλεξάνδρειο με τον πρόεδρο της ΚΑΕ Γιάννη Δαμιανίδη, επαναλαμβάνοντας την υπόσχεσή του για την κάλυψη των περσινών εκκρεμοτήτων. Ο πρώην πρόεδρος των «κιτρίνων» επανατοποθετήθηκε αναφορικά με την πρόθεσή του να καλύψει τις υποχρεώσεις της περασμένης αγωνιστικής περιόδου, ενώ δεν παρέλειψε να αφήσει «αιχμές» κατά όσων αμφισβήτησαν την αξιοπιστία των λεγομένων του.



Ο πρώην πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης, Θανάσης Τζεβελέκης, απαντώντας στην φημολογία που είχε αναπτυχθεί το τελευταίο διάστημα και αφορούσε τις προθέσεις του σχετικά με το τμήμα μπασκετ του Άρη, εμφανίστηκε ενοχλημένος, σχολιάζοντας σχετικά: «Είμαι εδώ και υλοποιώ τις υποσχέσεις που έχω δώσει και μένω έκπληκτος με τα όσα ακούστηκαν κατά την απουσία μου. Αν δεν ήταν υποθέσεις κάποιων συγκεκριμένων δημοσιογράφων και προήλθαν μέσα από τους κόλπους του Άρη τότε είναι ακόμη χειρότερο», ενώ για το θέμα των οφειλών προς τον Σάββα Ηλιάδη, τόνισε: «Ο παίκτης έχει πάρει πρότασή μου στις 20/9 και περιμένω απάντησή του».

Συνεχίζοντας ξεκαθάρισε ότι ουδέποτε υπήρξε πρόβλημα στις σχέσεις του με τον νυν πρόεδρο της ΚΑΕ Γιάννη Δαμιανίδη: «Ο Γιάννης είναι μόνος και το ξέρουμε όλοι. Αποδέχτηκε την πρόταση μου και ανέλαβε όταν παραιτήθηκα. Πάντως από τότε έχω συμβάλλει με πολύ σημαντικά ποσά. Στον Άρη πρέπει να έρθουν και να συνεισφέρουν κι άλλοι. Δεν μπορεί να τρέξει αυτή η ομάδα με μικροποσά

Δεν υπάρχουν σχόλια: