Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2009

Ενημερώνει για τις διοικητικές εξελίξεις


Ο Νίκος Θανόπουλος Ο Πέτρος Παππάς παραιτήθηκε από το Δ.Σ της ΠΑΕ, η εγγυητική δεν κατέστη δυνατό να δοθεί στον Χαράλαμπο Κοζώνη, με αποτέλεσμα η ΑΕΚ να ψάχνει 5 εκατ. για να καλύψει τις άμεσες ανάγκες της και ο... πυρετός στην "Ένωση" ανεβαίνει. Ο Νίκος Θανόπουλος την Τετάρτη παραχωρεί έκτακτη συνέντευξη Τύπου, προκειμένου να ενημερώσει για τις διοικητικές εξελίξεις.

Για πρώτη φορά εφέτος η ΑΕΚ κατάφερε να κερδίσει άνετα και να συνδυάσει το "τρίποντο" αυτό με καλή εμφάνιση, έστω και στο δεύτερο ημίχρονο. Και πάλι όμως οι διοικητικές εξελίξεις φέρνουν το αγωνιστικό μέρος, σε δεύτερη μοίρα... Και πώς να γίνει διαφορετικά από τη στιγμή που οι "κιτρινόμαυροι" βρίσκονται εν αναμονή της αλλαγής στην ιδιοκτησία της ομάδας. Ή μήπως κάτι έχει "στραβώσει"; Οι πρώτες εξελίξεις πάντως δεν φαίνεται να είναι ιδιαίτερα θετικές...

Από το βράδυ της Δευτέρας άρχισε να κυκλοφορεί έντονα το σενάριο που ήθελε τους μέτοχους να μην είναι διατεθειμένοι να καλύψουν την εγγυητική επιστολή που ζήτησε ο Χαράλαμπος Κοζώνης, προκειμένου να διευκολύνει ταμειακώς την ΠΑΕ με 5 εκατομμύρια ευρώ. Μόνο ο Νίκος Νοτιάς και ο Παντελής Αθηνής είναι έτοιμοι να καλύψουν το ποσοστό που τους αναλογεί, ενώ οι υπόλοιποι είναι εντελώς αρνητικοί. Όλα αυτά, έγιναν κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Λάρισα όταν στα γραφεία της ΠΑΕ έγινε μία συνάντηση του Νίκου Θανόπουλου μαζί με τους μετόχους, ενώ υπήρξε επικοινωνία και με κάποιους άλλους.

Ένα ακόμα δεδομένο, είναι η παραίτηση του Πέτρου Παππά από το Δ. Σ. της ΠΑΕ και η απόφασή του να παραχωρήσει τις μετοχές του στο Νίκο Νοτιά. Μάλιστα ο κάτοχος του 13,3% των μετοχών της ΠΑΕ γνωστοποίησε τους λόγους της απόφασή του με επιστολή:

Αναλυτικά η επιστολή του:
"1. Είναι σαφές ότι έκανα λάθος που ασχολήθηκα με το ποδόσφαιρο, διότι μόνο κακό μου έκανε ποικιλοτρόπως και επίσης, από ό,τι φαίνεται από τα σχόλια των περισσοτέρων φιλάθλων, κυρίως κακό έκανα και εγώ στην ΑΕΚ.

2. Με τη χθεσινή (σ.σ.: προχθεσινή) μου επιστολή προσπάθησα απλώς να διαφυλάξω το μέλλον της ομάδας κατά το δυνατόν. Νόμιζα ότι ζήτησα τα αυτονόητα, αλλά και εκεί μάλλον λάθος έκανα κατά την κρίση των περισσοτέρων φιλάθλων της ΑΕΚ.

3. Παραιτούμαι από το Δ.Σ. της ΑΕΚ με άμεσες διαδικασίες και οι μετοχές μου είναι στη διάθεση του κυρίου Νοτιά να τις διαχειριστεί όπως θελήσει.

4. Ελπίζω για το καλό της ΑΕΚ ο κύριος Μπομπ Κοζώνης να αποδειχτεί άξιος και ικανός για να οδηγήσει την ομάδα σε επιτυχίες στο εγγύτερο δυνατόν μέλλον".


Όλα αυτά βέβαια, δημιούργησαν ένα κλίμα παραίτησης του Νίκου Θανόπουλο. Κάτι τέτοιο όμως δεν επιβεβαιώνεται. Επειδή στην ΑΕΚ όμως τα πάντα μπορούν να γίνουν και τα πάντα αλλάζουν από στιγμή σε στιγμή, καλό θα ήταν να υπάρξει και κάποια επιφύλαξη. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, την Τετάρτη θα παραχωρήσει εκτάκτως συνέντευξη Τύπου στις 13.00, προκειμένου να ενημερώσει τον κόσμο της Ένωσης για τις διοικητικές εξελίξεις που υπάρχουν.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:
"Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ κ. Νίκος Θανόπουλος θα παραχωρήσει έκτακτη συνέντευξη Τύπου, την Τετάρτη (11/11) στις 13.00, στο ξενοδοχείο Holliday Inn Attica (αίθουσα Attica Hall), προκειμένου να ενημερωθεί ο κόσμος για τις διοικητικές εξελίξεις στην ομάδα.

Απαραίτητη για την είσοδο στη συνέντευξη Τύπου θα είναι η επίδειξη δημοσιογραφικής ταυτότητας".

Δεν υπάρχουν σχόλια: