Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2009

Μίνι προετοιμασία ανάκαμψης

Μίνι προετοιμασία ανάκαμψης

Με την ψυχολογία σε πολύ καλά επίπεδα και με διάθεση οι ποδοσφαιριστές του Ηρακλή επανήλθαν χθες και μετά το ρεπό της Δευτέρας σε ρυθμούς προπονήσεων. Ουσιαστικά από χθες ξεκίνησε μια περίοδος μίνι-προετοιμασίας για τους «κυανόλευκους» που έχουν σαν στόχο να εκμεταλλευτούν κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο το διάστημα διακοπής του πρωταθλήματος, να ανασυνταχθούν, να ξεπεράσουν τα αγωνιστικά προβλήματα και να συνεχίσουν την αντεπίθεση που ξεκίνησαν με τη νίκη κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης και την ισοπαλία στον Πειραιά.
Αυτό το χρονικό διάστημα της διακοπής αντιμετωπίζεται ως ευκαιρία για τον Σάββα Κωφίδη, προκειμένου να περάσει τη δική του φιλοσοφία λεπτομερώς στην ομάδα. Ήδη άλλωστε τα πρώτα δείγματα φάνηκαν σ’ αυτά τα δύο παιχνίδια που κάθεται στον πάγκο του Ηρακλή, με την ομάδα να παίζει απελευθερωμένα και να δείχνει πως απολαμβάνει το ποδόσφαιρο που αποδίδει.

Έτοιμος ο Παπαστεριανός

Ένα μικροπρόβλημα τραυματισμού «αποκόμισε» από τον αγώνα με τον Ολυμπιακό ο Μανόλης Παπαστεριανός. Ο Χαλκιδικιώτης μέσος του Ηρακλή, ξεπέρασε αυτό το πρόβλημα άμεσα και από χθες προπονείται και πάλι κανονικά. Ο 22χρονος άσος επανήλθε σε πλήρεις ρυθμούς και έτσι έχει τη δυνατότητα να ακολουθήσει κανονικά όλη την προετοιμασία μέχρι τον αγώνα με τον Ατρόμητο και να μην περιοριστεί σε ατομικό πρόγραμμα προπόνησης.
Στο «μέτωπο» των τραυματιών ο Ιβάν Μπόσνιακ ανεβάζει καθημερινά ρυθμούς, κάτι το οποίο θα γίνεται καθ’ όλη τη διάρκεια της τρέχουσας εβδομάδας. Ο Κροάτης φορ αναμένεται (σύμφωνα με την εκτίμηση του ιατρικού τιμ) να επανέλθει στις προπονήσεις μαζί με την υπόλοιπη ομάδα από την ερχόμενη Δευτέρα, προκειμένου να είναι έτοιμος για την αναμέτρηση κόντρα στον Ατρόμητο.
Ο Βικτοράς Γιάκομπ συνεχίζει να ξεπερνά την ίωση που τον ταλαιπωρεί και ακολούθησε πρόγραμμα στο γυμναστήριο της ομάδας στη Μίκρα, καθώς υπάρχει αρκετός χρόνος για τον επόμενο αγώνα.
Η χθεσινή προπόνηση του Ηρακλή πραγματοποιήθηκε αποκλειστικά με την παρουσία του Σάββα Κωφίδη, καθώς ο στενός συνεργάτης και βοηθός του, Γρηγόρης Τσινός απουσίαζε για προσωπικούς του λόγους.

Επιστρέφουν οι αδειούχοι

Σήμερα η προετοιμασία του Ηρακλή συνεχίζεται με διπλή προπόνηση στις εγκαταστάσεις της ΠΑΕ. Αρχικά οι «κυανόλευκοι» θα προπονηθούν στις 10:00 το πρωί, ενώ και το απόγευμα θα βρεθούν και πάλι στη Μίκρα για προπόνηση, στις 3:00 το απόγευμα.
Από τις δύο σημερινές προπονήσεις θα απουσιάσουν οι Βόιτσε Κοβαλέφσκι και Ντένις Επστάιν, όπως γίνεται αυτές τις ημέρες και μετά τον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Ο Πολωνός γκολκίπερ και ο Γερμανός μεσοεπιθετικός έχουν εξασφαλίσει σχετική άδεια και θα επιστρέψουν αύριο Πέμπτη στις προπονήσεις των «κυανόλευκων».

Στην Ελπίδων Ιωαννίδης και Γιάντσης

Πέραν αυτών στις εγκαταστάσεις της Μίκρας δεν θα βρίσκονται οι Γιώργος Ιωαννίδης και Δημήτρης Γιάντσης. Οι δύο ποδοσφαιριστές του Ηρακλή, έχουν ενσωματωθεί με την αποστολή της Εθνικής ομάδας των Ελπίδων και θα απουσιάσουν από τις προπονήσεις των επομένων ημερών. Οι δύο «εκπρόσωποι» του Ηρακλή στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα ακολουθήσουν προπονήσεις ενόψει του αγώνα της Εθνικής κόντρα στην Πορτογαλία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: