Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2009

Θέλουν νίκη στο ΟΑΚΑ

mykhaylychenko_oleksiy.jpgΗ αντίστροφη μέτρηση για το ματς του Σαββάτου της Ελλάδας με την Ουκρανία στο ΟΑΚΑ έχει ξεκινήσει και ο τεχνικός των φιλοξενούμενων, Αλεξέι Μιχαηλιτσένκο, δεν έκρυψε τις διαθέσεις του ζητώντας μόνο νίκη στο πρώτο παιχνίδι των μπαράζ. Ο πρώην διεθνής άσος πρόσθεσε ότι το επιτελείο του έχει μελετήσει προσεκτικά την ομάδα του Οτο Ρεχάγκελ.

«Δουλεύουμε τόσο σε αγωνιστικό όσο και σε ψυχολογικό επίπεδο με τους παίκτες. Έχουμε αρκετό χρόνο μπροστά μας και το ευχάριστο είναι πως όλοι είναι υγιείς και αποφασισμένοι. Μελετάμε προσεκτικά την ελληνική ομάδα. Μας απομένει ένα βήμα για την πρόκριση στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου και αναγνωρίζουμε τις ευθύνες μας», τόνισε αρχικά ο Μιχαηλιτσένκο.

Στη συνέχεια ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Ουκρανίας πρόσθεσε: «Κανείς δεν αμφιβάλει πως θα κάνουμε ό,τι περνά από το χέρι μας για να φτάσουμε στο στόχο μας και να πετύχουμε κάτι πολύ σημαντικό για το ποδόσφαιρο της χώρας μας. Στόχος μας είναι η νίκη. Θέλουμε να πετύχουμε τουλάχιστον ένα γκολ στην Αθήνα για να θέσουμε τις βάσεις πρόκρισης. Δεν ξέρω αν η ισοπαλία θα είναι ικανοποιητικό αποτέλεσμα. Ρωτήστε με μετά το δεύτερο ματς στο Ντόνετσκ».

Ο άσος της Ουρκανίας, Αρτέμ Μιλέφσκι από την πλευρά του τόνισε: «Είμαι αισιόδοξος πως μπορούμε να προκριθούμε στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Παρακολουθήσαμε αγωνιζόμενη την Ελλάδα. Είναι ένα πειθαρχημένο συγκρότημα και θα έχουμε δύσκολο έργο απέναντί τους στην Αθήνα, αλλά μπορούμε να νικήσουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: