Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2009

HΡΑΚΛΗΣ:ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΑΞΙΔΙΑ ΓΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ.













Επιμέλεια:Γρηγόρης Παπαγιαννάκης

Μετά τα δυο θετικά αποτελέσματα με Αστέρα Τρίπολης και Ολυμπιακό ο Ηρακλής απέκτησε την ανάλογη ψυχολογία για την συνέχεια και αντικρίζει το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία.
Στα αγωνιστικά θέματα,Μπόσνιακ και Παπαστεριανός φένεται να ξεπερνούν τους τραυματισμούς τους και να μπαίνουν σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων.Η ανάγκη για το 2/2 είναι επιτακτική καθώς μετά οι στόχοι επανέρχονται στο αρχικό τους επίπεδο,αυτό δήχνει και το πρίμ του Αντώνη Ρέμου για κατάκτηση 6 βαθμών σε δυο παιχνίδια.

ΝΤΑΛΑ ΜΠΟΝΑ
Ο Ιταλός σούπερ στάρ φένεται οτι πήρε κάτι από τα χνάρια του Μάρκες.Ο Νταλα Μπόνα χωρίς να πάρει άδεια από την διοίκηση έφυγε μόνος του για την πατρίδα του!Ο Σαμουέλε κλήθηκε σε απολογία απο την ΠΑΕ και αναμένεται να υπάρχει οριστικό διαζύγιο με τον Ιταλό μέσο που ήρθε με μεγάλες περγαμηνές αλλά δεν έδειξε απολύτος τίποτα!

ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
Ο Ηλίας Πουρσανίδης αναμένεται με τον κ.Νεντίδη να ταξιδέψουν στο εξωτερικό για μεταγραφικούς στόχους.Οι θέσεις που σύμφωνα με πληροφορίες ψάχνει ο Ηρακλής είναι η θέση του πλάγιου μπακ και του δεϋτερου επιτελικού μέσου.


Ψϊθυροι-Ψίθυροι

*Ο Ηρακλής χρειάζεται μόνο στα πλάγια μπακ ενίσχυση;Η θέση του κεντρικού αμυντικού οπου ο Λέκι δεν έχει δήξει τα αναμενόμενα η και ακόμα η θέση του δεξιού χαφ η οποία με τις μεταγραφές Τουμά και Μιλάνο δεν καλύφθηκε λόγω των τραυματισμών των δυο παικτών είτε με την μη καλή αγωνιστική τους παρουσία

*Τα σενάρια των μεταγραφών παίρνουν και δίνουν.Το όνομα του Ζοέλ Επαλέ έρχεται ξανά στο προσκήνιο όπως και του Νέρι Καστίγιο.Τα σενάρια των μεταγραφών οσο πλησιάζουμε στον Δεκέμβριο-Ιανουάριο θα αυξάνονται ακόμα περισσότερο.

*Οσο αναφορά το θέμα με τις παραιτήσεις μελών της ΠΑΕ Ηρακλής,θα καλυφθούνε επάξια σύμφωνα με ανάλογα δυνατά μέλοι.Ενας εξ΄αυτών είναι ο κ.Τσιπίδης.

*To μπάσκετ θα αγωνιστεί για τον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδος στις 25/11/09 ώστε να μεταδοθεί κιόλας από την ΕΤ1.

Δεν υπάρχουν σχόλια: