Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2009

Μετράει αντίστροφα ο Πιλότο, σενάρια για Κοβαλέφσκι


Ο Νούνο Πιλότο... Ο ποδοσφαιριστής του Ηρακλή, Νούνο Πιλότο μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis» για τον πολύμηνο τραυματισμό και τόνισε ότι είναι έτοιμος να επιστρέψει στις προπονήσεις. Ο Πορτογάλος τόνισε: «Δεν σκέφτομαι πια τον τραυματισμό μου, σύντομα θα μπορέσω να επιστρέψω στην ενεργό δράση και να βοηθήσω την ομάδα του Ηρακλή. Περιμένω με αγωνία να επιστρέψω στην ομάδα και να την βοηθήσω. Νιώθω σαν... θηρίο στο κλουβί και θέλω να βοηθήσω σύντομα την ομάδα με όποιο τρόπο μπορώ.

Παρακολουθώ τι συμβαίνει στην ομάδα του Ηρακλή, είμαι σε επαφή με τους συμπαίκτες μου. Γνωρίζω ότι χάθηκαν ορισμένα στόχοι, ήρθαν άσχημα αποτελέσματα αλλά υπάρχει ακόμα ο χρόνος για να μπορέσουμε να αλλάξουμε την κατάσταση και να καλύψουμε το χαμένο έδαφος».

Κοβαλέφσκι: "Ενδιαφέρον από τη Σιβηρία"

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν πολωνικά ΜΜΕ ο Βόιτσεχ Κοβαλέφσκι είναι αρκετά δημοφιλής στην Ρωσία αφού βρίσκεται στο στόχαστρο της Νοβοσιμπίρσκ.
Στην ομάδα της Σιβηρίας έχοντας πρόβλημα στη θέση του τερματοφύλακα θεωρούν ότι ο Κοβαλέφσκι είναι ιδανική λύση για να τους βοηθήσει σημαντικά. Ο τερματοφύλακας του Ηρακλή έχει πολύ καλό όνομα στην Ρωσία από την θητεία του στην Ντιναμό Μόσχας, αλλά και στην Ουκρανία με την Σαχτάρ Ντόνετσκ.

«Προς το παρόν δεν γνωρίζω τίποτα. Αυτή τη στιγμή έχω το μυαλό μου στην ομάδα, που αγωνίζομαι. Το τί θα γίνει στη συνέχεια, αυτό θα το δούμε... Ίσως θέλω να αλλάξω σύλλογο», λέει ο Κοβαλέφσκι, σύμφωνα με τις δηλώσεις, που φέρεται να έκανε σε πολωνικές ιστοσελίδες.

Τα χρήματα που δίνουν οι Ρώσοι στον παίκτη είναι αρκετά, αλλά το θέμα είναι πώς για να φύγει τον Δεκέμβριο ο Κοβαλέφσκι από την ομάδα, αν φύγει, υπάρχει ρήτρα 800.000 ευρώ στο συμβόλαιο του, τα οποία θα πρέπει να δώσει η ομάδα που τον θέλει από το χειμώνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: