Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2009

Νίκες η Χαλ και η Φούλαμ


Ο Αντι Ντόουσον έχε πετύχει με φάουλ το δεύτερο γκολ της Χαλ επί της Εβερτον Η Χαλ πήρε πολύτιμη νίκη με 3-2 επί της Εβερτον για την Πρέμιερ Λιγκ, αφού μάλιστα προηγήθηκε 3-0 στο 28'! Η αντίπαλος της ΑΕΚ στο Γιουρόπα Λιγκ ξύπνησε στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά δεν πρόλαβε...
Μόλις στο 9' ο Στιβ Χαντ σέντραρε, ο Αλτιντορ σούταρε, ο Χάουαρντ απέκρουσε, αλλά ο Χαντ ακολούθησε τη φάση και με σουτ έκανε το 1-0.
Στο 20' με φάουλ ο Αντι Ντόουσον πέτυχε και δεύτερο γκολ, ενώ στο 28' ο Ντιν Μάρνι από σέντρα του Χαντ πέτυχε και τρίτο γκολ!
Η Εβερτον μπήκε επιθετικά στο δεύτερο ημίχρονο και στο 49' μείωσε με αυτογκόλ του Ζαγιάτε, που δεν μπόρεσε να διώξει σέντρα του Χέιτινχα. Και στο 65' ο Σαχά κέρδισε πέναλτι από τον Ζαγιάτε, για να μειώσει ο ίδιος σε 3-2.
Η σύνθεση της Εβερτον: Χάουαρντ, Νιλ, Γιόμπο, Ντιστέν, Μπέινς, Κέιχιλ, Ρόντγουελ (60' Τζο), Χέιτινχα, Πίεναρ, Αγιεγκμπένι (46' Γκόσλινγκ).

Η Φούλαμ επικράτησε 3-0 της Μπλάκμπερν, με την τελευταία να μην έχει στον πάγκο της για δεύτερο παιχνίδι τον Σαμ Αλαρντάις, που θα υποβληθεί σε επέμβαση στην καρδιά.
Η Φούλαμ προηγήθηκε στο 43' με σουτ του Ερικ Νέβλαντ, από πάσα του Νταφ, αν και η Μπλάκμπερν ήταν πιο απειλητική στο πρώτο ημίχρονο.
Στο δεύτερο ημίχρονο ήλθε ένα ακόμα γκολ, που ισχυροποίησε τη θέση της Φούλαμ. Το πέτυχε με σουτ ο Κλίντον Ντέμπσεϊ, με δημιουργό πάλι τον Νταφ στο 67'. Ο Αμερικάνος στο 88' έκλεισε το σκορ με σουτ, αυτή τη φορά από πάσα του Ντέιβις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: