Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2009

Ρονάλντο: «Μόνο νίκη απέναντι στην Μπαρτσελόνα»


Απόλυτα έτοιμος νιώθει ο Κριστιάνο Ρονάλντο για να επιστρέψει στα γήπεδα δριμύτερος, ύστερα από τον τραυματισμό του, μα πολύ περισσότερο θέλει τη νίκη της Ρεάλ ,Μαδρίτης κόντρα στην Μπαρτσελόνα με τον διεθνή μεσοεπιθετικό να δηλώνει χαρακτηριστικά: «Δεν με ενδιαφέρει αν θα παίξει ο Μέσι ή ο Ιμπραΐμοβιτς, εκείνο που θέλω είναι να κερδίσουμε την Μπαρτσελόνα».

Για την επιστροφή του αλλά και για το παιχνίδι με τη Ζυρίχη ο Πορτογάλος άσος ανέφερε: «Είναι καλό που επιστρέφω στη δράση, ύστερα από 55 ημέρες που ήμουν τραυματίας. Ήταν πολύ απογοητευτικό, αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Δεν αισθάνθηκα κάποια ενόχληση στον αστράγαλό μου κατά τη διάρκεια του αγώνα (σ.σ.: με τη Ζυρίχη). Η διάθεσή μου είναι στα ύψη και θέλω να γίνω όσο δυνατός ήμουν πριν. Έπαιξα σήμερα (σ.σ.: χθες) και θα είμαι σίγουρα έτοιμος για το παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα. Αισθάνομαι καλά. Θα ήθελα να είμαι βασικός, αλλά ο προπονητής αποφασίζει. Ελπίζω να είμαι στην αρχική σύνθεση της ομάδας. Θα δούμε τι θα γίνει».

Οσον αφορά την επικείμενη αναμέτρηση με τη Μπαρτσελόνα ο 24χρονος διεθνής ανέφερε: «Θέλω να βοηθήσω την ομάδα μου με γκολ. Θέλω να παίξω και να κερδίσουμε. Μπορούμε να κερδίσουμε την Μπαρτσελόνα, εάν παίξουμε καλά. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι και θα πρέπει να προετοιμαστούμε για αυτό. Είναι δύσκολο να τους αντιμετωπίσεις, αλλά έχουμε τα δικά μας όπλα και θα προσπαθήσουμε να έχουμε καλή εμφάνιση. Πρέπει να δείξουμε την αξία μας. Δεν με ενδιαφέρει αν θα παίξει ο Μέσι ή ο Ιμπραΐμοβιτς».


Τέλος ο Ρονάλντο κατέληξε πως αυτό που έχει σημασία στο συγκεκριμένο παιχνίδι έχει μόνο η νίκη: «Εκείνο που με ενδιαφέρει είναι να κερδίσουμε την Μπαρτσελόνα, δεν θα κοιτάξουμε το σκορ. Το σημαντικότερο πράγμα είναι πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Βρισκόμαστε στην κορυφή της Primera Division και του 3ου ομίλου του Champions League. Είμαστε χαρούμενοι για αυτό»


Επιμέλεια-Tenorio

Δεν υπάρχουν σχόλια: