Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2009

Πανιώνιος Με αλλαγές κόντρα στον Άρη


Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία του Πανιωνίου για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Άρη στο "Κλεάνθης Βικελίδης".
Ο τεχνικός των "κυανέρυθρων" δεν μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Ρεκόμπα και Σμόγιε που ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα και στην προπόνηση της Πέμπτης, όπως και στον Σιόβα.

Στον αντίποδα σε σχέση με το παιχνίδι κόντρα στον Πανθρακικό επιστρέφει ο Τζαβέλλας που εξέτισε την ποινή του. Ο διεθνής άσος αναμένεται να επιστρέψει στο αριστερό άκρο της άμυνας, ενώ το κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα αποτελέσουν πιθανότατα ο Κοντοές με τον Λάτκα.

Κατά τα άλλα ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο να υπάρξει μία ακόμη αλλαγή στην μεσαία γραμμή με την χρησιμοποίηση του Καστελιόνε αντί του Γουνδουλάκη.

Η προετοιμασία των Νεοσμυρνιωτών θα συνεχιστεί την Παρασκευή με μία προπόνηση το απόγευμα ενώ στις εξέδρες του "Κλεάνθης Βικελίδης" θα βρεθούν και φίλοι της ομάδας μετά τα 500 εισιτήρια που εξασφάλισε η ΠΑΕ γι΄αυτό τον αγώνα.

Τέλος την Παρασκευή το μεσημέρι ο προπονητής του Πανιωνίου, Εμίλιο Φερέρα θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου όπου θα αναφερθεί στην αναμέτρηση με τους "κίτρινους".


Επιμέλεια-Tenorio

Δεν υπάρχουν σχόλια: