Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2009

Κασίγιας: «Από τα πιο μεγάλα ντέρμπι της καριέρας μου»


Σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε σήμερα ο Ικερ Κασίγιας αναφέρθηκε στο μεγάλο ντέρμπι της Κυριακής με την Μπαρτσελόνα και στην έως τώρα κατάσταση της ομάδας του.

Ο διεθνής Ισπανός παραδέχτηκε πως η Μπαρτσελόνα παίζει καλό ποδόσφαιρο και πως θα είναι ένα εντυπωσιακό παιχνίδι.

Τόνισε πως είναι σημαντικό η ομάδα του να προσαρμοστεί στη φιλοσοφία του νέου προπονητή και να αφομοιώσει τους νεοφερμένους παίκτες ώστε να αποδώσει καλύτερο ποδόσφαιρο παρά τα επιτυχή αποτελέσματα έως τώρα.

"Είναι επιτακτική η νίκη για αυτούς ειδικά μετά την ισοπαλία με την Μπιλμπάο.", και συνέχισε εκθειάζοντας τους αντιπάλους τους "Ο Τσάβι και ο Ινιέστα είναι οι πίο επικίνδυνοι παίχτες τους. Έχω επανειλημμένως τονίσει πως είναι πραγματικοί μάγοι για το παιχνίδι τους όταν έχουν την μπάλα στα πόδια τους."

Παράλληλα υπογράμμισε ότι είναι πιο σημαντικό για αυτόν να οδηγούν την κούρσα του πρωταθλήματος παρά να επικεντρωθούν μόνο στην παραγωγή θεάματος. Για το έως τώρα φορμάρισμα της ομάδας του είπε χαρακτηριστικά "Αποκτήθηκαν το καλοκαίρι μεγάλα ονόματα ωστόσο πρέπει να παρουσιάσουμε ακόμα μεγαλύτερη πρόοδο στη συνεργασία μας μέσα στο γήπεδο.


Επιμέλεια-Tenorio

Δεν υπάρχουν σχόλια: