Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2009

Το μπαλάκι στον Κοζώνη


Ο Νίκος Νοτιάς στη συνέντευξη Τύπου... Στα χέρια του Χαράλαμπου Κοζώνη βρίσκεται το... μπαλάκι των διοικητικών εξελίξεων της ΑΕΚ, όπως ενημέρωσαν επίσημα από την ΠΑΕ. Από το βράδυ της Τρίτης ο Νίκος Νοτιάς είχε στα χέρια του όλα τα πληρεξούσια των μετόχων για την παραχώρηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της εταιρίας και την Τετάρτη αυτά έφτασαν στους νομικούς εκπροσώπους του υποψήφιου επενδυτή. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε η ανακοίνωση της ΑΕΚ, αυτό που απομένει πλέον είναι εντός της ημέρας (όπως τονίζει), ο Χαράλαμπος Κοζώνης να ενημερώσει τον Νίκο Νοτιά για το πότε θα συναντηθούν προκειμένου να πέσουν οι υπογραφές.
Το ραντεβού των δύο πλεύρών πιθανότατα θα γίνει την επόμενη εβδομάδα.

Η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει ότι ο κ. Νοτιάς έχει συγκεντρώσει τα έγγραφα των εξουσιοδοτήσεων των μετόχων κ.κ. Παππά, Γκούμα, Θανόπουλου και Αθηνή, τα οποία έγιναν αποδεκτά από τους επίσημους εκπροσώπους του κ. Κοζώνη, κ.κ. Παπαδημητρίου και Μαυρομμάτη. Εντός της ημέρας αναμένεται να ενημερώσει η πλευρά του κ. Κοζώνη τον κ. Νοτιά για την δέσμευση που έχει αναλάβει, βάσει του προσυμφώνου που έχει συνταχθεί από τα δύο μέρη, ώστε να οριστεί η ημερομηνία υπογραφής του».

Από εκεί και πέρα, στο καθαρά αγωνιστικό μέρος, εν όψει μάλιστα του σαββατιάτικου παιχνιδιού με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ, ο Ντούσαν Μπάγεβιτς άνοιξε τα χαρτιά του αναφορικά με την ενδεκάδα που σκέφτεται να παρατάξει στην αναμέτρηση της 12ης αγωνιστικής.

Κάτω από τα δοκάρια αναμένεται να καθίσει ο Σάχα, με τους Μαϊστόροβιτς και Γκέντζογλου να αποτελούν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο πλαισιωμένο από τους Αραούχο, από δεξιά και Καράμπελα από αριστερά. Αμυντικά χαφ θα ξεκινήσουν οι Καφές και Μάκος, ενώ πίσω από τον Μπλάνκο ο προπονητής της ΑΕΚ δοκίμασε τους Σκόκο, Μαντούκα και Χέρσεϊ. Μάλιστα σε κάποια φάση άλλαξε τον τελευταίο με τον Γκερέιρο.

Όσον αφορά το ιατρικό δελτίο, ο Σανέλ Γιάχιτς ακολουθεί πρόγραμμα με φυσικοθεραπείες, ενώ ο Κρίστιαν Νέμεθ συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα.
Τέλος, ο Κώστας Μανωλάς επανήλθε στο κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων.

Στο μεταξύ, όσο πλησιάζει το Κόπα Αφρικα, τόσο το ενδιαφέρον των Αλγερινών για τον Ράφικ Τζεμπούρ μεγαλώνει. Την Τετάρτη υπήρξε δημοσίευμα στην πατρίδα του παραγκωνισμένου επιθετικού της ΑΕΚ, το οποίο ανέφερε πως είχε μπει στο στόχαστρο της Σεντ Ετιέν. Όταν όμως η όλα υπόθεση έφτασε στην Ένωση, η απάντηση των «κιτρινόμαυρων» ήταν αρνητική.

Στη συνέχεια μάλιστα τονίζει πως η ΑΕΚ έχει συμφωνήσει με τον Πανιώνιο για τον δανεισμό του παίκτη τον Ιανουάριο, προκειμένου να γλιτώσει κάποιες από τις δόσεις που έχει προς πληρωμή στην ομάδα της Νέας Σμύρνης, από την απόκτησή του το φθινόπωρο του 2008.

Τετ α τετ Δημητριάδη - Αραούχο
Οι δηλώσεις του μάνατζερ του Κάρλος Αραούχο οτι αν ο παίκτης δεν πληρωθεί μέχρι τον Δεκέμβριο θα προσφύγει στην ΦΙΦΑ, οδήγησε τον Βασίλη Δημητριάδη στο να έχει τετ-α-τετ με το δεξί μπακ της ΑΕΚ. Ο τιμ μάνατζερ της Ένωσης θέλησε να μάθει αν ισχύουν τα οσα είπε ο εκπρόσωπος του περί προβληματισμού και τις προθέσεις προσφυγής. Η απάντηση που πήρε απο τον Αργεντίνο είναι πως δεν τίθεται κάτι τέτοιο και πως στο μυαλό του έχει μόνο το παιχνίδι του Σαββάτου με τον ΠΑΟΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: