Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2009

Η σειρά του Νοτιά


Ο Μπομπ Κοζώνης υπέγραψε το προσύμφωνο αφού παρουσίασε εγγυητική για... περισσότερα από 19 εκατ. ευρώ και αυτό που απομένει είναι να βάλει την υπογραφή του και ο Νίκος Νοτιάς.

Με βάση όσα έχουν γίνει ως τώρα, δε γίνεται να χαλάσει η δουλειά σε ό,τι αφορά την υπογραφή του προσύμφωνου ανάμεσα σε Νοτιά και Κοζώνη. Ο επίδοξος νέος ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΚ έβαλε την υπογραφή του ήδη, αφού το προσύμφωνο είχε τους όρους που ήθελε, παρουσιάζοντας εγγυητική για περισσότερα από 19 εκατ. ευρώ που απαιτούνται για να αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών και τώρα αυτό που απομένει είναι να υπογράψει και ο Νοτιάς.

Ο τελευταίος θα έχει συνάντηση με τον Γιώργο Πρασσά, οικονομικό σύμβουλο του Κοζώνη, στην οποία -με βάση την λογική- θα βάλει την υπογραφή του και αυτομάτως θα... δοθεί το σύνθημα για να μπουν (Τρίτη ή Τετάρτη) οι ορκωτοί λογιστές στην κιτρινόμαυρη ΠΑΕ και να κάνουν φύλλο και φτερό τα πάντα, ώστε να καταγραφεί η ακριβής οικονομική κατάσταση. Κι αν εκεί τα αποτελέσματα δεν είναι... τερατώδη, ο Κοζώνης θα πάρει την ΠΑΕ και η ΑΕΚ θα ελπίζει να είναι αλήθεια όλα όσα υποσχέθηκε όλο αυτό το διάστημα το περιβάλλον του και να μπορέσει να την επαναφέρει στον ρόλο της πρωταγωνίστριας.


Επιμέλεια-Tenorio

Δεν υπάρχουν σχόλια: