Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2009

Στην τελική ευθεία ενόψει ΠΑΟΚ


Παίκτες και τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ έχουν αφήσει στην άκρη τα εξωαγωνιστικά θέματα της ομάδας που αναμφίβολα επηρεάζει, και έχουν συγκεντρωθεί στα αμιγώς αγωνιστικά και συγκεκριμένα στην προετοιμασία για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.
Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς ανακοίνωσε την αποστολή που και μέσα σε αυτή υπάρχει και μια ευχάριστη έκπληξη. Ο λόγος για τον Παναγιώτη Λαγό, ο οποίος θα ενσωματωθεί στην ομάδα ενεργά για πρώτη φορά η φετινή σεζόν.

Να θυμίσουμε πως ο μέσος της Ένωσης για μεγάλο χρονικό διάστημα ταλαιπωρούταν από τραυματισμό και μετά την αποθεραπεία του αγωνιζόταν με τους Νέους.

Άρσε, Ιορτνάκε και Χουανφράν θα δουν το παιχνίδι από τις εξέδρες καθώς ο Σερβοέλληνας τους άφησε εκτός αποστολής, χωρίς να αντιμετωπίζουν κάποιο συγκεκριμένο πρόβλημα, δείγμα ότι ο έμπειρος τεχνικός δεν είναι ευχαριστημένος μαζί τους. Εκτός αυτών, θα απουσιάσει και ο Γιάχιτς, ο οποίος δεν είναι 100% έτοιμος.

Ο Μπάγεβιτς και οι παίκτες θέλουν να πάρουν το ντέρμπι, τόσο για βαθμολογική ανάσα, αλλά και για να παραμεριστούν για λίγο τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα.

Ο Μπάγεβιτς στην προπόνηση της Πέμπτης έδωσε βάση στην τακτική και στις αντεπιθέσεις. Αναφορικά με την ενδεκάδα, οι επιλογές δεν είναι πολλές και θα απαρτίζεται από τους συνήθεις βασικούς.

Τέλος, στο ΟΑΚΑ την Κυριακή θα βρεθεί σκάουτερ της Χέρτα για να παρακολουθήσει τον Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς, για τον οποίο και ενδιαφέρεται. Η ΑΕΚ έχει ενημερωθεί ότι εκτός της γερμανικής ομάδας, στο στάδιο θα βρεθούν και άνθρωποι των Μάντσεστερ Σίτι, Αταλάντα, Έβερτον, Τζένοα, Ουντινέζε και Σάλτσμπουργκ.

Οι 20 ποδοσφαιριστές που απαρτίζουν την αποστολή:

Σάχα, Λούκατς, Μαϊστόροβιτς, Λεονάρντο, Αραούχο, Γεωργέας, Ζεράλντο, Καράμπελας, Καφές, Μάκος, Ταχτσίδης, Χέρσι, Μανωλάς, Γκερέιρο, Μπλάνκο, Μαντούκα, Σκόκο, Παυλής, Γκέντσογλου, Λαγός.


Επιμέλεια-Tenorio

Δεν υπάρχουν σχόλια: