Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2009

Ζήτησε συγνώμη ο Νικοπολίδης


Αντώνης Νικοπολίδης "Κανένα απολύτως θέμα δεν υπάρχει με Νικοπολίδη και Ζίκο", τόνιζαν την Τετάρτη από τον Ολυμπιακό με αφορμή ήδη τις φήμες που θέλουν τους δύο άνδρες να μην έχουν καλές σχέσεις. Αναμφίβολα η κίνηση του Νικοπολίδη για να γίνει αλλαγή στις καθυστερήσεις προς τον πάγκο εκνεύρισε τον Ζίκο που πάντως είχε πάρει τον "ύπνο του δικαίου»" σε ένα κρίσιμο σημείο και ενώ μέχρι τότε τα είχε πάει άριστα στο κοουτσάρισμα της ομάδας του.

Βεβαίως ο Ζίκο είναι ο προπονητής και τυπικά ο Νικοπολίδης είχε άδικο να κάνει υποδείξεις. Η αλήθεια όμως είναι πως μετά από δύο ματς που είχε ισοφαριστεί στο 90 ο Ολυμπιακός το άγχος του Νικοπολίδη ήταν μεγάλο όπως και η δήλωση του Ζίκο για τα Γιάννενα και την ευθύνη του έμπειρου γκολκίπερ.

Ο ίδιος ο Νικοπολίδης την Τετάρτη το απόγευμα μετά από συνάντηση που είχε με το Ζίκο, ύστερα από δική του πρωτοβουλία, εξέδωσε ανακοίνωσε με την οποία ζητάει συγνώμη από τον προπονητή του και τους συμπαίκτες του, αλλά και την τιμωρία του από τη διοίκηση, "Ζητώ συγγνώμη από τον προπονητή και τους συμπαίκτες μου για την συμπεριφορά που επέδειξα στα τελευταία λεπτά του χθεσινού αγώνα, η οποία όμως οφείλεται σε στιγμιαία ένταση και εκνευρισμό.

Επειδή η συμπεριφορά μου ήταν απαράδεκτη, ζητώ ο ίδιος από την Διοίκηση την παραδειγματική μου τιμωρία, όπως αυτή προβλέπεται από τον εσωτερικό κανονισμό".

Σε καταγγελία προς την UEFA προχώρησε η Αλκμααρ, με αφορμή τη συμπεριφορά μερίδας φιλάθλων του Ολυμπιακού, κατά τη διάρκεια της χθεσινής αναμέτρησης των δύο ομάδων για τον 8ο όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ. Οπως αναφέρεται στην επίσημη ιστοσελίδα του ολλανδικού συλλόγου, φίλαθλοι του Ολυμπιακού επιχείρησαν να εισέλθουν χωρίς εισιτήριο, με αποτέλεσμα να επικρατήσουν εντάσεις όταν εμποδίστηκαν από υπαλλήλους του γηπέδου

Δεν υπάρχουν σχόλια: