Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2009

Ατυχος ο Βανγκελί


Ο Βανγκελί μαρκάρει τον Σκόκο Ατυχος στάθηκε ο Κρίστι Βανγκέλι. Πριν από λίγες ημέρες επέστρεψε σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων, όμως, φαίνεται ότι έχει υποστεί υποτροπή. Ο παίκτης θα προσπαθήσει μέσα από θεραπείες και ενέσεις να ξεπεράσει το πρόβλημα του. Αν όμως δεν τα καταφέρει, τότε θα πρέπει να υποβληθεί σε επέμβαση κι αυτό θα σημαίνει ότι θα πρέπει να μείνει εκτός δράσης για δύο - τρεις μήνες.

Η απάντηση του Αραβίδη

Θέση για τα όσα είπε σε συνέντευξη ο Ιομάρ Μαζίνιο, πήρε ο εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή Χρήστου Αραβίδη, Γιάννης Γλυκός. Πιο αναλυτικά σε ανακοίνωση του αναφέρει τα εξής:

«Η εταιρία μας βρίσκεται στην δυσάρεστη θέση να προβεί στην παρακάτω ανακοίνωση με σκοπό να απαντήσει και να ξεκαθαρίσει ταυτόχρονα ορισμένα πράγματα τα οποία θίχτηκαν σε συνέντευξη (εφημ. ΜΕΤΡΟΣΠΟΡΤ 25/11/2009) του τέως προπονητή του ΑΡΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ κ. Μαζίνιο και αφορούν επαγγελματίες ποδοσφαιριστές που εκπροσωπούνται από την εταιρία μας.

Καταρχήν, θα θέλαμε να τονίσουμε τον απόλυτο σεβασμό στην άποψη του καθενός και κυρίως σε αυτήν του κ. Μαζίνιο ο οποίος έχει διαγράψει μια λαμπρή πορεία στον χώρο του ποδοσφαίρου.

Παρόλαυτα είναι απορίας άξιο το γεγονός πως σε ερώτηση που του έγινε από τον δημοσιογράφο που πραγματοποίησε την συνέντευξη σχετικά με τον επαγγελματία ποδοσφαιριστή ΧΡΗΣΤΟ ΑΡΑΒΙΔΗ, αναφέρθηκε σε αυτόν κρίνοντας τις τεχνικές του ικανότητες αλλά και την αγωνιστική του ετοιμότητα συγκρίνοντας τον με τον συμπαίχτη του ΚΑΡΛΟΣ ΑΝΤΡΕΣ ΑΡΑΝΟ ο οποίος αγωνίζεται στην θέση του ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ ΜΠΑΚ! Ο Χ. ΑΡΑΒΙΔΗΣ δεν έχει αγωνιστεί ΠΟΤΕ σε αυτήν την θέση και φυσικά δεν τίθεται θέμα σύγκρισης με τον Κ.Α. ΑΡΑΝΟ(τελείως άστοχο) ο οποίος είναι εφτά χρόνια μεγαλύτερος και «κουβαλάει» μια τεράστια εμπειρία στην θέση στην οποία αγωνίζεται όλη του την καριέρα.

Πρός ενημέρωση λοιπόν κάθε ενδιαφερόμενου, ο Χ. ΑΡΑΒΙΔΗΣ αγωνίζεται σε όλη του την καριέρα ως επιθετικός και σε αυτήν την θέση έχει πολλαπλές συμμετοχές στις Εθνικές ομάδες της χώρας μας κάτω των 17, των 19 και των 21 ετών αλλά και στην ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ με την φανέλα του Ακράτητου και του Πανιωνίου και με αρκετά γκολ. ’λλωστε μια απλή επίσκεψη στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΑΡΗΣ θα βοηθούσε τον καθένα να γνωρίζει σε ποιά θέση αγωνίζεται ο ποδοσφαιριστής. Τέλος, είναι παράξενο πως κατά την σημερινή συνέντευξη σχολιάζεται η ετοιμότητα του ποδοσφαιριστή ως αιτιολογία που δεν του δόθηκε ΚΑΜΜΙΑ ευκαιρία σε επίσημο παιχνίδι ενώ σε προηγούμενη πρόσφατη συνέντευξη του, είχε αναφερθεί πως σύντομα «θα έχει τις ευκαιρίες του..» άλλωστε η αυτοπεποίθηση ενός επαγγελματία ποδοσφαιριστή κερδίζεται κατά κόρον μεσά από τις συμμετοχές του, ίσως αν το επίθετο του είχε άλλη κατάληξη να τις είχε και νωρίτερα...

Δεν υπάρχουν σχόλια: