Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2009

Κωφίδης: «Προσδοκώντας τη νίκη με Εργοτέλη»


πιστροφή στις νίκες θέλει ο Ηρακλής και ο Σάββας Κωφίδης ελπίζει πως ο ίδιος και οι παίκτες του είναι να πανηγυρίσουν το Σάββατο κόντρα στον Εργοτέλη.

«Προερχόμαστε από ένα παιχνίδι, που είχε περιπετειώδη εξέλιξη, καθώς στην αρχή του δεν πετύχαμε τη σωστή διαχείρισή του, με συνέπεια να μείνουμε πίσω στο σκορ. Κατόπιν, όμως, αναδείξαμε θετικά στοιχεία στην αγωνιστική συμπεριφορά μας και φτάσαμε στην ισοφάριση. Σίγουρα, δεν ήταν το αποτέλεσμα, που επιθυμούσαμε, πριν από τον αγώνα», δήλωσε αρχικά ο έμπειρος τεχνικός αναφερόμενος στο 2-2 με τον Ατρόμητο.

Και πρόσθεσε για τη συνέχεια: «Δεν μπορούμε να μείνουμε στο χθες, αλλά μπορούμε και πρέπει να διδαχθούμε από αυτό, καθώς και από τα λάθη μας. Ιδίως, όταν έχουμε να αντιμετωπίσουμε, και πάλι στην έδρα μας, έναν αντίπαλο ικανό, δυνατό, με πολύ ταλέντο και ιδιαίτερα φορμαρισμένο, όπως ο Εργοτέλης. Με θετική αντίληψη, καλύτερη σκέψη και αποτελεσματικότερη αγωνιστική αντίδραση, μπαίνουμε σε αυτό το παιχνίδι, προσδοκώντας τη νίκη».

Σε κανονικούς ρυθμούς ο Μιλάνο

Ο Κατσαμπής ξεπέρασε άμεσα τις ενοχλήσεις στη μέση και κρίθηκε ότι μπορεί να επανέλθει σε πλήρεις ρυθμούς, όπως και έγινε, αν και δεν υπολογίζεται για το Σαββατιάτικο παιχνίδι, λόγω τιμωρίας. Ο Μιλάνο επαλήθευσε την ιατρική εκτίμηση, ξεπέρασε το μικροπρόβλημα με το γόνατο και προπονήθηκε κανονικά με την ομάδα.

Για προληπτικούς λόγους ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα ο Κονέ, λόγω ενοχλήσεων στην μέση, ενώ αύριο θα επανέλθει πλήρως. Επίσης, συνέχισαν το ατομικό οι Λέκι και Ντάλα Μπόνα. Η αποστολή θα ανακοινωθεί αύριο μετά την προπόνηση στις εγκαταστάσεις της ΠΑΕ στη Μίκρα.


Επιμέλεια-Tenorio

Δεν υπάρχουν σχόλια: