Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2009

Γιάκομπ: «Προσπαθεί να αλλάξει πράγματα ο Κωφίδης»



Ο σκόρερ της κυριακάτικης αναμέτρησης του Ηρακλή με τον Αστέρα Τρίπολης, Βίκτορας Γιάκομπ, μίλησε σε ιστοσελίδα της Ρουμανίας για τον νέο τεχνικό του «Γηραιού», Σάββα Κωφίδη αλλά και για την πολύ σημαντική νίκη κόντρα στους Αρκάδες.

Για τον Κωφίδη τόνισε: «Ο νέος μας προπονητής είναι αρκετά ήρεμος. Απλά μου σήκωσε το χέρι και μου έκανε ένα νόημα σαν να μου λέει μπράβο για την προσπάθεια. Προσπαθεί να αλλάξει πολλά πράγματα στην ομάδα και χρησιμοποιεί όλους τους παίκτες. Ελπίζουμε όλοι να καταφέρουμε να πλασαριστούμε στα πλέι οφ τους πρωταθλήματος, καθώς υπάρχει ακόμα αρκετός δρόμος».

Για το ματς με τον Αστέρα είπε: «Ήταν ένας δύσκολος αγώνας γιατί προερχόμασταν από μια σειρά ανεπιτυχών αποτελεσμάτων. Η νίκη ήταν ο μοναδικός μας στόχος και έπρεπε να το πετύχουμε. Υπήρχε γενικά μεγάλη πίεση και σε εμάς και από τους φιλάθλους για να καταφέρουμε να κερδίσουμε. Το θετικό ήταν το καταφέραμε και πήγαν όλα καλά».

Για το γκολ που πέτυχε, σημείωσε: «Ήταν ένα γκολ που σημειώθηκε στο τέλος του αγώνα και μας έδωσε μεγάλη ανακούφιση. Ήταν μια φάση διάρκειας και ευτυχώς η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα του αντίπαλου μας. Θέλαμε πάρα πολύ αυτή την νίκη και νιώθουμε όλοι καλύτερα που την πετύχαμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: