Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2009

Τζέσικα Μιτσιμπάτα.. το κορίτσι της ημέρας...


Γεννήθηκε στις 21 Οκτωβρίου 1981 στο Φουκούι της Ιαπωνίας, όμως τα χαρακτηριστικά της ξεγελούν όλους, αφού περισσότερο Νοτιαμερικανά θυμίζει, παρά Ασιάτισσα. Ο πατέρας της είναι από την Αργεντινή, ενώ η μητέρα της από την Ιαπωνία.

Για την ενασχόληση της με το μόντελινγκ, ευθύνονται οι δύο αδερφές της: Λίντα Κάρεν και Αντζέλικα Πατρίτσια, που είναι και αυτές μοντέλα.

Μέχρι τα 18 της δεν είχε καταφέρει να ξεχωρίσει για κάτι ιδιαίτερο. Ωστόσο, έχει πλούσια τηλεοπτική παρουσία, αφού έχει συμμετάσχει σε 7 σειρές και έργα. Το 2009 αναδείχθηκε πρώτη στο Google σε κλικ.

Από τον Ιανουάριο του 2009 έχει σχέση με τον παγκόσμιο πρωταθλητή της Formula 1 Τζένσον Μπάτον, με τον Βρετανό πιλότο να πανηγυρίζει τη νίκη του στο Grand Prix της Αυστραλίας, έχοντας το εντυπωσιακό μοντέλο στο πλευρό του.

Τον Οκτώβριο του 2009 αναδείχθηκε ως η πιο επιθυμητή WAG, μετά από ψηφοφορία της εφημερίδας «SUN». Εξ’ αιτίας αυτού του γεγονότος δεν βρέθηκε στο πλευρό του συντρόφου της, στο GP της Βραζιλίας, όπου ο Μπάτον ανακηρύχτηκε σε παγκόσμιος πρωταθλητής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: