Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2009

Κανονικά και με κόσμο το Ουκρανία-Ελλάδα



Απομακρύνεται το ενδεχόμενο να διεξαχθεί σε άλλο γήπεδο ή στο ίδιο χωρίς την παρουσία φιλάθλων ο επαναληπτικός αγώνας μπαράζ ανάμεσα στην Ουκρανία και την Ελλάδα στις 18 Νοεμβρίου. Όπως ενημερώθηκε η ΕΠΟ από τη FIFA, με τις υπάρχουσες συνθήκες δεν συντρέχει λόγος να μην γίνει το ματς στην «Ντόνμπας Αρένα» του Ντόνετσκ ή κεκλεισμένων των θυρών, παρά τα γεγονός ότι η πανδημία της γρίπης των χοίρων έχει ως απολογισμό τουλάχιστον 80 νεκρούς και περισσότερους από 255.000 ασθενείς σε όλη τη χώρα.

Δεν θα πρέπει πάντως να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να αλλάξει στάση η FIFA στην περίπτωση που η γρίπη εξαπλωθεί σε ολόκληρη τη χώρα (τα περισσότερα κρούσματα εντοπίζονται στη Δυτική Ουκρανία).

Στο μεταξύ, την προσεχή Δευτέρα θα ανακοινωθούν από τον Ότο Ρεχάγκελ τα ονόματα των παικτών που αγωνίζονται στο ελληνικό πρωτάθλημα και θα είναι στην αποστολή για τα μπαράζ πρόκρισης στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Ο Γερμανός ομοσπονδιακός τεχνικός παρακολούθησε χθες από κοντά την αναμέτρηση Σταντάρ Λιέγης-Ολυμπιακός και είναι πολύ πιθανό να καλέσει τον Κώστα Μήτρογλου για πρώτη φορά. Ο νεαρός επιθετικός είναι στην αποστολή της Ελπίδων για τον αγώνα με την Πορτογαλία στις 13/11 στο πλαίσιο των προκριματικών του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του 2011, αλλά εφόσον ο «Χερ Ότο» κρίνει πως τον χρειάζεται, ο Νίκος Νιόπλιας θα τον αποδεσμεύσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: