Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2009

Γουβέντους: Χρειάζεται προστασία ο Ντιέγκο


Στον σκληρό τρόπο που τον αντιμετωπίζουν οι αντίπαλοι, αποδίδει την αγωνιστική αστάθεια του Ντιέγκο η διοίκηση της Γιουβέντους. Ο 24χρονος μέσος ξεκίνησε εξαιρετικά τη σαιζόν, αλλά το τελευταίο διάστημα παρουσιάζει μια κάμψη στην απόδοση του και ο πρόεδρος των «μπιανκονέρι», Ζαν-Κλοντ Μπλαν κατηγορεί το αντιαθλητικό παιχνίδι των αντιπάλων, αλλά και τους διαιτητές που δεν τον προστατεύουν.

«Στο παιχνίδι με τη Μακάμπι τού έγιναν δέκα φάουλ. Αυτό δεν πρέπει να επιτρέπεται. Πρέπει κάτι να γίνει με αυτό και οι διαιτητές οφείλουν να χρησιμοποιούν περισσότερο τις σφυρίχτρες τους. Ένας παίκτης σαν και αυτόν εξασφαλίζει το θέαμα για τον κόσμο και πρέπει να προστατεύεται » δήλωσε ο Γάλλος πρόεδρος της «γηραιάς κυρίας».

Με τις αιτιάσεις του προέδρου έδειξε να συμφωνεί και ο τεχνικός διευθυντής της Γιουβέντους, Αλέσιο Σέκο, ο οποίος δήλωσε χαρακτηριστικά ότι «έχω την αίσθηση ότι συγκεκριμένες ομάδες, όπως προχθές η Μακάμπι, σχεδιάζουν επιστημονικά τον τρόπο που θα του κάνουν φάουλ. Πρώτα του κάνει φάουλ ένας παίκτης, μετά ένας άλλος και μετά ένας τρίτος. Έτσι αποφεύγουν τις κίτρινες κάρτες. Όλα τα δεκάρια πρέπει να προστατεύονται».

Δεν υπάρχουν σχόλια: