Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2009

Κωφίδης: «Δύσκολο το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό»



Το δυσκολότερο παιχνίδι της σεζόν, μέχρι το επόμενο, δίνει το Σάββατο ο Ηρακλής με αντίπαλο τον Ολυμπιακό και μάλιστα εκτός έδρας. Ο Σάββας Κωφίδης βασίζει τις ελπίδες του «Γηραιού»για θετικό αποτέλεσμα στη συγκροτημένη τακτική περιμένοντας παράλληλα από τους παίκτες του να αποδώσουν -όσο είναι αυτό δυνατόν- θελκτικό ποδόσφαιρο.

Τα «ήρεμα νερά» της προετοιμασίας ήρθε προς στιγμήν να ταράξει η απουσία του Ιάκομπ από το πρόγραμμα της Πέμπτης (5/11) καθώς ο Ρουμάνος επιθετικός ταλαιπωρείται από ίωση. Δεν εμπνέεται πάντως ανησυχία σχετικά με τη συμμετοχή του. Η αποστολή που θα ταξιδέψει στην Αθήνα για τον αγώνα με τους Πειραιώτες θα ανακοινωθεί την Παρασκευή, αμέσως μετά το τέλος της προπόνησης.

Αναλυτικά, όσα είπε ο κ. Κωφίδης στο σαιτ του συλλόγου:

«Στον προηγούμενο αγώνα κάναμε ένα βήμα εμπρός, με το αποτέλεσμα, που πετύχαμε. Μας βοηθά σε ψυχολογικό και βαθμολογικό επίπεδο. Από εδώ και μπρος οφείλουμε να δουλέψουμε σκληρά μέσα από τις προπονήσεις, με στόχο την διαρκή βελτίωση και την ανάδειξη της ποιότητας, που διαθέτουμε ως ομάδα. Πρέπει, πρώτα από όλα, να χαρούμε το παιχνίδι, να χαρούμε αυτό, που κάνουμε και αυτή η φιλοσοφία θα μας δώσει περισσότερο κίνητρο για την επιτυχία, μεγαλύτερη φλόγα για τη νίκη.

Μπροστά μας έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι, στην έδρα του Ολυμπιακού, το οποίο, ωστόσο, δεν παύει να είναι ένα παιχνίδι και έτσι το αντιμετωπίζουμε. Προετοιμαζόμαστε ώστε να φανούμε αξιόμαχοι και να αγωνιστούμε με συγκροτημένη τακτική, αποδίδοντας το καλύτερο δυνατό ποδόσφαιρο. Έχουμε φιλοδοξίες, έχουμε δυνατότητες και με τη σωστή αντιμετώπιση του παιχνιδιού μπορούμε να το αποδείξουμε, μέσα στον αγωνιστικό χώρο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: