Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2009

Επιστρέφει στην Εθνική ο Νοβίτσκι

Αν και δεν ενίσχυσε την προσπάθειά της στο πρόσφατο Ευρωμπάσκετ της Πολωνίας, η αγάπη τού Ντιρκ Νοβίτσκι για την εθνική Γερμανίας είναι δεδομένη. Κι έχοντας ήδη εκπληρώσει στο Πεκίνο το όνειρό της συμμετοχής σε Ολυμπιακούς Αγώνες, ο αστέρας των Μάβερικς δηλώνει έτοιμος για την πρόκληση ακόμη ενός Μουντομπάσκετ. Αρκεί η χώρα του να πάρει μία wild card και να είναι παρούσα στα παρκέ της Τουρκίας το 2010...

«Έχω κερδίσει πολλά με την παρουσία μου στην εθνική ομάδα. Πάντα επιστρέφω στους Μάβερικς καλύτερος παίκτης» είπε αρχικά ο 31χρονος πάουερ φόργουορντ, που το 2002 στο Παγκόσμιο της Ιντιανάπολις κατέκτησε με τη «νασιονάλμανσαφτ» το χάλκινο μετάλλιο, ενώ το 2005 στο Ευρωμπάσκετ του Βελιγραδίου είχε τη χαρά να ανέβει ένα σκαλί ψηλότερα και να φορέσει στο στήθος του το ασημένιο μετάλλιο.

«Θέλω να βλέπω τη Γερμανία να δίνει το "παρών" σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις. Ακόμη και πέρυσι που δεν ήμουν στην ομάδα, μαγνητοσκόπησα όλα τα παιχνίδια και είδα τα νέα παιδιά. Πρέπει να παραμείνουμε σε υψηλό επίπεδο. Η wird card θα ήταν κάτι το εξαιρετικό» πρόσθεσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: