Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2009

Αγουέρο: "Ιδανικό το ντέρμπι με τη Ρεάλ"



Η Ατλέτικο Μαδρίτης αγνοεί εδώ και 10 χρόνια τη νίκη σε ντέρμπι με τη συμπολίτισσα Ρεάλ εντός έδρας, αλλά και μέσα στο "Μπερναμπέου" εδώ και 9 χρόνια, με τον Σέρχιο Αγουέρο να περιμένει με ανυπομονησία τη σαββατιάτικη κόντρα των δύο ομάδων.

Οι "ροχιμπλάνκος" ελπίζουν σε νίκη-λύτρωση σε αυτό το παιχνίδι για να ξεφύγουν από την επικίνδυνη ζώνη και ο άνθρωπος που σκόραρε δις κόντρα στην Τσέλσι την Τρίτη εξέφρασε την μεγάλη του επιθυμία να τα δώσει όλα για να κάνει ευτυχισμένους τους οπαδούς της Ατλέτικο.

"Θα είναι δύσκολο, όμως θέλω να τα πάμε καλά και να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες που έχουμε για να νικήσουμε τη Ρεάλ. Το ντέρμπι είναι το ιδανικό ματς για να πετύχουμε", τόνισε ο "Κουν" με συνέντευξή του στην εφημερίδα "As", για να συνεχίσει:

"Θα παίξω οπωσδήποτε σε αυτό το ματς. Το ντέρμπι είναι ένα όμορφο παιχνίδι και χρειαζόμαστε τους τρεις πόντους. Είναι το παιχνίδι που έχεις τη μεγαλύτερη επιθυμία για τη νίκη.

Και θέλουμε να δώσουμε χαρά στους φίλους της Ατλέτικο, καθώς έχουν περάσει πολλά χρόνια χωρίς να πάρουμε τη νίκη.

Στο μυαλό μου είναι το ντέρμπι, είναι ωραίο να ακούγεται ότι μπορώ να παίξω σε μία ομάδα όπως η Τσέλσι όμως εγώ συνεχίζω όπως πριν.

Θέλω να παίξω στην Ατλέτικο μέχρι θανάτου. Έκανα τετραετές συμβόλαιο στην Ατλέτικο, ήρθα εδώ μόλις 18 ετών, αισθάνομαι σαν να έχω γεννηθεί εδώ.

Αυτός είναι ένας σύλλογος που μου έχει δώσει πολλή χαρά, λύπη επίσης, όμως είναι ένας σύλλογος στον οποίο είμαι πολύ ευχαριστημένος. Είμαι ευγνώμων προς τους ανθρώπους της Ατλέτικο".

Δεν υπάρχουν σχόλια: