Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2009

Στη Μίλαν και πάλι ο Μαλντίνι


Δεν άντεξε πολύ μακριά από την αγαπημένη του Μίλαν ο Πάολο Μαλντίνι… Ο 41χρονος Ιταλός προειδοποίησε με δηλώσεις του στο «La 7 Gold», πως επιστρέφει για να βοηθήσει την ομάδα των «ροσονέρι», να επανέλθει στον δρόμο των επιτυχιών.

Δημοσιεύματα στην Ιταλία κάνουν λόγο για ενδεχόμενη επιστροφή του Μαλντίνι στην Μίλαν… Το πόστο που προορίζεται ωστόσο για τον πρώην «ροσονέρο» είναι διοικητικό και όχι εντός αγωνιστικού χώρου και ο ίδιος ο Ιταλός δείχνει καθ’ όλα θετικός στο να αναλάβει μία τέτοια ευθύνη. «Έδωσα και πήρα πολλά από τον σύλλογο. Αν υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω και το οποίο θα βοηθήσει την Μίλαν, είμαι έτοιμος», το σχόλιο του πρώην διεθνή με την «Σκουάντρα Ατζούρα», ο οποίος δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στις καλές εμφανίσεις της ομάδας τον τελευταίο καιρό, δείγμα του ότι βρίσκεται σε ανοδική πορεία.

«Βρισκόμαστε σε μία καλή περίοδο καθώς η ομάδα έχει βρει συνοχή, τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στο Champions League».

Στο κλείσιμο της τοποθέτησής του μάλιστα, «βάφτισε» και τα φαβορί του φετινού Champions League: «Πιστεύω πως η Μπαρτσελόνα είναι η πιο δυνατή ομάδα, όμως και η Τσέλσι του φίλου μου του Κάρλο (Αντσελότι) διαθέτει εξαιρετικό ρόστερ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: