Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2009

Γκόγκιτς: Υστερούσε επιθετικά ο Ολυμπιακός


Ο Ολυμπιακός γνώρισε την ήττα με σκορ 2-0 από τη Σταντάρ Λιέγης, στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Στην απουσία επιθετικών λύσεων απέδωσε το συγκεκριμένο αποτέλεσμα ο Σίνισα Γκόγκιτς, μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6. «Με την επιστροφή των τραυματιών θα παρουσιαστεί πολύ καλύτερος», ανέφερε ο πρώην παίκτης των Πειραιωτών και νυν τεχνικός του Παναιτωλικού.

Αναλυτικά, όσα είπε ο κ. Γκόγκιτς στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6:

Για την ήττα από τη Σταντάρ: «Ο Ολυμπιακός είχε την κατοχή της μπάλας σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, αλλά δεν κατάφερε να δημιουργήσει σοβαρές προϋποθέσεις για την επίτευξη ενός τέρματος. Η ενδεκάδα του αποτελούνταν από αμυντικογενείς παίκτες. Ειδικά μάλιστα από τη στιγμή που από τον αγωνιστικό χώρο αποχώρησε ο Γκαλέτι έχασε τον μοναδικό ίσως παίκτη του που μπορούσε να απειλήσει σοβαρά την αντίπαλη εστία είτε με μια ατομική ενέργεια, είτε βγάζοντας μια επικίνδυνη σέντρα».

Για τις πιθανότητες πρόκρισης του Ολυμπιακού στην επόμενη φάση: «Η εικόνα της ομάδας στο επόμενο ευρωπαϊκό παιχνίδι με αντίπαλο την Άλκμααρ θα είναι εντελώς διαφορετική μιας και θα επιστρέψουν αρκετοί ποδοσφαιριστές που τώρα είναι τραυματίες. Και θα ήταν ιδανικό να πάρει βαθμό ή βαθμούς σε αυτό το ματς, παρά να περιμένει την τελευταία αγωνιστική κόντρα στην Άρσεναλ. Είναι επικίνδυνη ακόμα και με τους αναπληρωματικούς και το έχει αποδείξει πολλές φορές στο παρελθόν».

Για τον Παναιτωλικό: «Είναι μια νέα ομάδα θέλει καιρό για να “δέσει”. Έχουμε να διορθώσουμε αρκετά πράγματα στη συνέχεια αν και πρέπει να τονίσω ότι τα πηγαίνουμε καλά. Βέβαια θα μπορούσαμε να είχαμε συγκεντρώσει περισσότερους βαθμούς. Κάποιοι τραυματισμοί δεν μας έχουν επιστρέψει να παίξουμε πλήρεις».

Δεν υπάρχουν σχόλια: