Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2009

Μπέρμιγχαμ: Δεν μας ενδειαφέρει ο Σεφτσένκο


Τα πράγματα στην θέση τους έβαλε ο προπονητής της Μπέρμιγχαμ, Άλεξ Μακλίς, διαψεύδοντας δημοσιεύματα του αγγλικού Τύπου, που κάνουν λόγο για ενδιαφέρον απόκτησης του Ουκρανού επιθετικού της Ντιναμό Κιέβου, Αντρέι Σεφτσένκο…

Είναι αλήθεια πως την εβδομάδα που μας πέρασε, το θέμα της μεταγραφής του Ουκρανού άσου στον αγγλικό σύλλογο, «έπαιξε» αρκετά στα βρετανικά ΜΜΕ, τα οποία μάλιστα έκαναν λόγο και για την όσο – όσο πρόταση που ετοίμαζε ο ιδιοκτήτης της Μπέρμιγχαμ, Κάρσον Γιονγκ. Ο 50χρονος τεχνικός ωστόσο διέψευσε κατηγορηματικά, οποιαδήποτε επαφή με τον «Σέβα», τονίζοντας πως η ομάδα θα κινηθεί για την απόκτηση τριών με τεσσάρων παικτών, μέσα στην προσεχή μεταγραφική περίοδο. Την λίστα των παικτών προς απόκτηση – μέσα στην οποία δεν υπάρχει ο πρώην επιθετικός των Μίλαν και Τσέλσι - έχει επιμεληθεί κατά τον Μακλίς, ο αντιπρόεδρος του συλλόγου, Σάμι Γιου.

«Ο Σάμι Γιου δεν με έχει ενημερώσει για ενδιαφέρον για τον Σεφτσένκο. Το διάβασα στις εφημερίδες, παρόλα αυτά δεν υπάρχει κάποιο θέμα με τον ποδοσφαιριστή. Πρέπει να εξετάσουμε την πιθανότητα να φέρουμε συγκεκριμένους παίκτες στο «Σεντ Άντριους». Πρέπει να βελτιώσουμε το ρόστερ μας, να βελτιώσουμε την ποιότητά μας, τόσο στο σύνολο, όσο και στις μονάδες μας. Θα αποκτήσουμε τρεις με τέσσερις παίκτες, στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου», η τοποθέτηση του Σκωτσέζου, στο «Sky Sports News».

Δεν υπάρχουν σχόλια: