Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2009

MOΥΡΙΝΙΟ: «Δείξαμε καρδιά»



Σίγουρος για την πρόκριση της Ιντερ στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ δηλώνει ο Ζοσέ Μουρίνιο. Ο Πορτογάλος προπονητής που είδε την ομάδα του να πηγαίνει από την κόλαση στον παράδεισο στα πέντε τελευταία λεπτά του αγώνα με την Ντινάμο Κιέβου, σημείωσε πως το συγκεκριμένο αποτέλεσμα ήρθε από την καρδιά των παικτών.

«Ήταν μία φανταστική απόδοση γεμάτη από καρδιά, επιθυμία, συναίσθημα και ενότητα. Ωστόσο, χρειαζόμαστε περισσότερο. Νομίζω ότι εννέα πόντοι είναι αρκετοί για να περάσουμε, οπότε θέλουμε τρεις στα επόμενα δύο παιχνίδια απέναντι σε Μπαρτσελόνα και Ρουμπίν».

«Απόψε με μία ισοπαλία ή μία ήττα θα είχαμε ακόμα ελπίδες, όμως η κατάσταση θα ήταν πολύ περίπλοκη. Κατεβήκαμε σε αυτό το στάδιο τελευταίοι και φύγαμε πρώτοι. Χρειαζόμαστε πόντους για να προκριθούμε όπως και οι υπόλοιποι. Πρόκειται για μία μάχη πρόσωπο με πρόσωπο όπου τα πάντα είναι ισορροπημένα».

«Θα ήμουν πολύ απογοητευμένος εάν στο τελευταίο μας παιχνίδι στο Σαν Σίρο δεν γινόταν sold out απέναντι στη Ρούμπιν. Αυτή η ομάδα αξίζει τον ενθουσιασμό από τους οπαδούς της. Θα παίξουμε εντός έδρας απέναντι στη Ρουμπίν, μία ομάδα που έχει αποδείξει ήδη την ποιότητά της, όμως νομίζω ότι επιβάλλεται να κερδίσουμε αυτό το ματς».

«Προφανώς δεν βλέπω κανέναν λόγο για να μην πάρουμε βαθμούς και με τη Μπαρτσελόνα, όμως είναι σημαντικό που δίνουμε το τελευταίο ματς στην έδρα μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: