Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2009

Η Συνέντευξη Τύπου του Γιώργου Φωτάκη



Ο διεθνής ποδοσφαιριστής της ομάδας, Γιώργος Φωτάκης, μίλησε σήμερα στους εκπροσώπους των ΜΜΕ και απάντησε στις ερωτήσεις αναφορικά με την πορεία του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα της Superleague, για τους προσωπικούς στόχους, την Εθνική ομάδα και τους δύο επερχόμενους αγώνες για τα μπαράζ του Μουντιάλ 2010 εναντίον της Ουκρανίας.

Πιο αναλυτικά ο Γιώργος Φωτάκης είπε:

ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟ

«Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Ο Πανθρακικός είναι μια δύσκολη ομάδα. Το ότι έχει ένα βαθμό εμένα δεν μου λέει τίποτα. Θέλει πολύ τους βαθμούς αλλά και εμείς θέλουμε να το κερδίσουμε και πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε».

ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

«Χάσαμε ένα μεγάλο στόχο της συμμετοχής μας στους ομίλους του EUROPA LEAGUE. Μας επηρέασε αρνητικά. Το θέλαμε και εμείς οι ίδιοι. Όμως, είμαστε μέσα στους υπόλοιπους δύο Είμαστε κοντά στην κορυφή και προκριθήκαμε στο κύπελλο. Ελπίζω να συνεχίσουμε καλά και να επιτύχουμε τους στόχους. Πρέπει να είμαστε εμείς καλοί να παίρνουμε νίκες και να είμαστε ψηλά στην βαθμολογία. Ασφαλώς η επιτυχία και οι στόχοι είναι στα πόδια μας».

ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ

«Η διαιτησία δεν είναι αυτή που θα θέλαμε. Όχι μόνο για μας αλλά και για άλλες ομάδες. Υπάρχουν προβλήματα, αλλά δίκη μας δουλειά είναι να παίζουμε ποδόσφαιρο».

ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗ ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ

«Πιστεύω ότι ξεκίνησα καλά τη χρονιά. Από την προετοιμασία. Όμως, ήρθε ο τραυματισμός που μου στέρησε τη φόρμα και έμεινα λίγο πίσω. Πιστεύω ότι θα βρω τον εαυτό μου και θα βοηθήσω σίγουρα περισσότερο την ομάδα».

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΕΣΗ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ

«Ξέρουμε τι δυναμική έχει η ομάδα αλλά πρέπει να μάθουμε να ζούμε με την πίεση αυτή. Δεν πρέπει ένας ποδοσφαιριστής να επηρεάζεται από αυτή τη κατάσταση».

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ

«Δεν έχει καμιά σχέση με την απόφαση του προπονητή. Ήταν άτυχη στιγμή. Στην προηγούμενη φάση έγινε λάθος συνεννόηση και αμέσως έγινε η αλλαγή. Δεν αντέδρασα για την αλλαγή αλλά για την προηγούμενη φάση. Έχει γίνει και σε άλλες περιπτώσεις να γίνω αλλαγή και δεν έχω αντιδράσει».

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

«Το πρώτο πράγμα που σκέφτομαι είναι πως θα κερδίσουμε τον Πανθρακικό. Έχουμε πολύ δυνατό αντίπαλο και πιστεύω αυτά τα ματς κρίνονται στις λεπτομέρειες. Αυτό είχα πει. Ότι ένας στόχος μου είναι να μπω στην εθνική ομάδα. Είμαι χαρούμενος που τα κατάφερα».

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΟΒΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΙΟΥ ΤΗΣ ΓΡΙΠΗΣ, ΕΝΟΨΕΙ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ

«Ασφαλώς και μας ανησυχεί και εμείς έχουμε τις φοβίες μας αλλά πιστεύω θα παρθούν τα μετρά που πρέπει για να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα που μπορεί να εμφανιστούν».

Δεν υπάρχουν σχόλια: