Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2009

«Στόχος ο πρωταθλητισμός»

http://www.gazzetta.gr/media/k2/items/cache/dcf876edac40258197c1e609a0a34504_L.jpg?1260353894?1260353894?1260353894

Συνέντευξη σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης παραχώρησε ο Κώστας Χαλκιάς, ο οποίος αναφέρθηκε στους στόχους του «Δικεφάλου» και την φετινή πορεία του συλλόγου στην Superleague.

Ο διεθνής τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ μίλησε στον «SPORT 103FM», όπου είπε τα εξής:

Με αφορμή την απόδοση της ομάδας στο παιχνίδι με Λάρισα:

«Κάναμε ένα καλό πρώτο μισάωρο, αλλά από κει και πέρα δεν εκμεταλλευτήκαμε τις συνθήκες του παιχνιδιού. Απαιτείται να έχουμε μεγαλύτερη διάρκεια στο παιχνίδι μας.
Δεν πρέπει να μένουμε μόνο στο αποτέλεσμα. Προσπαθούμε εδώ και καιρό να αλλάξουμε νοοτροπία αλλά χρειάζεται πολύς χρόνος για να χτίσεις μεγάλη ομάδα.. Είμαι αισιόδοξος για τη συνέχεια διότι έχουμε πολύ καλούς παίκτες και με δουλειά και αλλαγή νοοτροπίας θα πάμε πολύ καλύτερα.
Το ποδόσφαιρο είναι και θέμα ψυχολογίας, Υπάρχει μια σταθερότητα στην ομάδα, έχουμε βελτιώσει πολλά στοιχεία όμως πάρα πολλά πράγματα δεν αλλάζουν από τη μια μέρα στην άλλη.
Πρέπει να κρατάμε τα θετικά και να βελτιώνουμε τα αρνητικά κοιτώντας κάθε παιχνίδι ξεχωριστά.
Δεν πρέπει να απογοητευόμαστε εύκολά. Ο ΠΑΟΚ δεν είναι μια ομάδα που «στέκεται» σε συγκεκριμένες επιτυχίες. Πρέπει να μπει στο γκρουπ των ισχυρών και να κάνει πρωταθλητισμό. Και αυτό το πιστεύει και η διοίκηση και η ομάδα και ο κόσμος.
Είναι λογικό να έχει απαιτήσεις ο κόσμος γίνεται πολύ μεγάλη προσπάθεια από όλους για να φτάσει η ομάδα εκεί που πρέπει να φτάσει».

Για το προσεχές παιχνίδι με την Καβάλα:

«Η Καβάλα πραγματοποιεί μέχρι στιγμής μια πολύ καλή πορεία και παλεύει όλα τα παιχνίδια εντός και εκτός έδρας. Εμείς πάμε για να πάρουμε το καλύτερο αποτέλεσμα και είναι πολύ θετικό που θα έχουμε στο πλευρό μας τον κόσμο μας. Είναι όμως ένα παιχνίδι με παγίδες και θέλει προσοχή».

Ερωτηθείς για το ποιος είναι ο φετινός στόχος του Δικεφάλου ο Χαλκιάς απάντησε:

«Από την πρώτη μέρα της παρουσίας μου στην ομάδα είπα ότι ο ΠΑΟΚ πρέπει να κάνει πρωταθλητισμό. Να γίνει μια ισχυρή ομάδα σε όλους τους τομείς. Πρέπει να βάζουμε υψηλούς στόχους, φέτος δεν κάναμε καλό ξεκίνημα αλλά προσπαθούμε για το καλύτερο. Θεωρώ πως οτιδήποτε παραπάνω από τη συμμετοχή στα πλει οφ θα είναι επιτυχία και φυσικά μας ενδιαφέρει και το κύπελλο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: