Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2009

Τρίβει τα χέρια του ο Κούπερ


O Έκτορ Ραούλ Κούπερ στη συνέντευξη Τύπου... Οι "κίτρινοι" με ανεβασμένη ψυχολογία, μετά τη νίκη της περασμένης αγωνιστικής στη Λιβαδειά, η οποία "έσπασε" μία κακοδαιμονία επτά αγωνιστικών, υποδέχονται στον Αστέρα Τρίπολης το Σάββατο (12/12, 16.45), στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής. Τα νέα από το μέτωπο των τραυματιών είναι ευχάριστα και πληθαίνουν οι λύσεις για τον Έκτορ Ραούλ Κούπερ.

Οι ιατρικές εκτιμήσεις του επικεφαλής του τιμ Βαγγέλη Πανταζή χαροποίησαν τον Αργεντίνο τεχνικό, ο οποίος μπορεί να δουλέψει ακόμη καλύτερα και να επιλέξει ανάμεσα σε πολλά και ικανά ονόματα για την επόμενη αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης.

Ο Σεμπαστιάν Αμπρέου είχε μπει στο πρόγραμμα από τη Δευτέρα και ήταν η σειρά του Κριστιάν Νασούτι. Το αρχικό τεστ ήταν θετικό και σκόρπισε τα πρώτα αισιόδοξα μηνύματα. Σε περίπτωση που δεν προκύψει κάτι απρόοπτο, τότε είναι καθαρά θέμα προπονητή να τους συμπεριλάβει στην αποστολή. Μέχρι την ώρα του αγώνα θα είναι απολύτως έτοιμοι από άποψη φυσικής κατάστασης.

Στις επιστροφές πρέπει να συμπεριληφθεί και η περίπτωση του Ρομπέρζ. Ο Γάλλος αμυντικός έχει ξεπεράσει τα προβλήματα που αντιμετώπιζε και εάν όλα εξελιχτούν ομαλά θα θέσει και αυτός υποψηφιότητα για συμμετοχή στους ετοιμοπόλεμους.
Το μοναδικό πρόβλημα που προέκυψε τελευταία έχει να κάνει με τον Κρίστι Βανγκέλι. Ο Αλβανός αμυντικός είχε ενοχλήσεις στο γόνατο, αποχώρησε από την προπόνηση αλλά, όπως προβλέφθηκε, με την κατάλληλη θεραπεία θα πάρει κανονικά τη θέση του στο αριστερό άκρο της άμυνας. Την Τετάρτη μάλιστα επανήλθε κανονικά στο πρόγραμμα.

Οι μόνοι, που δεν υπολογίζονται είναι ο τραυματίας Νάτσο Γκαρσία(που ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα και σύντομα μπαίνει πιο δυνατά) και ο τιμωρημένος Αράνο(εκτίει την τελευταία αγωνιστική).

Με την πρώτη ομάδα προπονήθηκαν και οι Κατίδης, Γραικός. Μάλιστα ο τεχνικός της ομάδας έχει ζητήσει καθημερινά να δίνουν το παρών ποδοσφαιριστές της ομάδας Κ21. Την Πέμπτη στο πρόγραμμα υπάρχει μία πρωινή προπόνηση στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρυσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: