Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2009

Δήλωσαν «παρών»!

Δήλωσαν «παρών»!

Στα δύο χωρίστηκε η χθεσινή προπόνηση του ΠΑΟΚ, ο οποίος προετοιμάζεται για την κυριακάτικη εκτός έδρας αναμέτρηση με αντίπαλο την Καβάλα. Οι βασικοί του αγώνα με τη Λάρισα γυμνάστηκαν μόνοι τους και οι υπόλοιποι έπαιξαν δίτερμα με την ομάδα νέων Κ21. Ήταν ένα φιλικό προπονητικού χαρακτήρα, που διήρκεσε 60 λεπτά (δύο ημίωρα ημίχρονα) και που διεξήχθη το πρωί στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Γιώργου Λώλα, στη Σουρωτή. Οι παίκτες του Φερνάντο Σάντος επικράτησαν με σκορ 5-0 των «αετόπουλων» του Αλέξη Αλεξίου, που από τη μεριά τους προσπάθησαν για το καλύτερο. Δύο γκολ πέτυχε ο Αμπουμπακάρι, και από ένα οι Μουν, Παπάζογλου, Μπιζέρα.

Η ενδεκάδα

Οι 11 του Σάντος ήταν οι εξής: Ο Κουτζαβασίλης κάτω από τα δοκάρια, δεξιά στην άμυνα ο Σνάουτσνερ, αριστερά ο Σαβίνι και στο κέντρο οι Μπιζέρα-Μαλεζάς. Στη μεσαία γραμμή ήταν οι Γκαρσία και Βερόν ως ανασταλτικοί χαφ, πιο μπροστά σε ελεύθερο ρόλο ο Αμπουμπακάρι, με δεξιά του τον Μουν και αριστερά του τον Σορλέν. Επιθετική αιχμή ήταν ο Παπάζογλου. Ο Σάντος επέλεξε το 4-2-3-1, θέλοντας να δει συγκεκριμένα πράγματα από τους παίκτες του. Πέρα από τα 5 γκολ, οι «ασπρόμαυροι» επέδειξαν διάθεση και δήλωσαν «παρών» στο «προσκλητήριο» του προπονητή τους, ο οποίος θέλει να έχει όσο το δυνατόν περισσότερες επιλογές στα χέρια του.
Ο Μουν με σουτ λίγο από την περιοχή άνοιξε το σκορ στο 19’, ενώ ο Παπάζογλου με σουτ έκανε το 2-0 στο 23′. Τρία λεπτά αργότερα ο Αμπουμπακάρι με έξυπνο πλασέ μπροστά από τρεις παίκτες πέτυχε το 3-0, ενώ ο ίδιος ο Γκανέζος χαφ με νέο πλασέ σημείωσε το 4-0 στο 54’. Το τελικό 5-0 διαμόρφωσε με κεφαλιά ο Μπιζέρα.
Διαιτήτευσε ο βοηθός του Αλέξη Αλεξίου στην τεχνική ηγεσία της β’ ομάδας, Μάκης Δανδίκας.
Οι συνθέσεις:
ΠΑΟΚ: Κουτζαβασίλης, Σνάουτσνερ, Μαλεζάς, Σαβίνι, Μπιζέρα, Μουν, Βερόν, Αμπουμπακάρι, Γκαρσία, Σορλέν, Παπάζογλου.
ΠΑΟΚ (ΝΕΟΙ Κ21): α’ ημίχρονο: Μελισσάς, Αποστολόπουλος, Αγουρίδης, Ιντζίδης, Καραντασιάδης, Κάτσε, Σάρρος, Μίλιεβιτς, Σκέμπης, Ευθυμιάδης, Μωυσιάδης.
β’ ημίχρονο: Μελισσάς, Παπαδημητρίου, Ορφανίδης, Τσόπελας, Λούκας, Χαραλαμπίδης, Παναγιωτούδης, Μαυρίδης (Σαββίδης), Χαρμάνας (Ταουσιάνης), Προβατίδης, Κωτούλας. Πηγη Μετροσπορ

Δεν υπάρχουν σχόλια: