Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2009

Μετατρέπουν την Καβάλα σε Τούμπα...


Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Λειβαδιάς Οι ΠΑΟΚτσήδες μετακομίζουν. Από την Τούμπα, πάνε Καβάλα και την μετατρέπουν σε Τούμπα. Αυτή είναι μια πρόχειρη εκτίμηση για την εκδρομή του ΠΑΟΚ στην Καβάλα ενόψει του αγώνα των δύο ομάδων αφού πρόκειται για την πολυπληθέστερη των τελευταίων ετών.

Στη σύσκεψη που έγινε την Τρίτη (8/12) για τα μέτρα ασφαλείας, η ΠΑΕ Καβάλα επιβεβαίωσε την πρόθεσή της να δώσει έναν πολύ αριθμό εισιτηρίων. Ήδη, από σήμερα (9/12) και από τις 10.00 διατίθενται από τα εκδοτήρια της Τούμπας τέσσερις χιλιάδες εισιτήρια των 25 ευρώ. Αν εξαντληθούν, κάτι που είναι και το πιο φυσιολογικό, η ΠΑΕ Καβάλα έχει έτοιμα άλλα 2.2000 προς διάθεση (των 30 ευρώ το καθένα).

Αν συνυπολογίσει κανείς ότι θα υπάρχουν αρκετοί ακόμη που θα σπέυσουν από τις γύρω περιοχές της Καβάλας και θα προμηθευτούν εισιτήρια από τα εκδοτήρια του γηπέδου «Ανθή Καραγιάννη», τότε το απόγευμα της Κυριακής, δεν αποκλείεται να υπάρχουν ακόμη και� δέκα χιλιάδες ΠΑΟΚτσήδες. Που σημαίνει ότι το γήπεδο θα μετατραπεί σε Τούμπα. Κατά συνέπεια είναι δεδομένο ότι ο ΠΑΟΚ θα αγωνιστεί εντός έδρας�

  • Επίσης, η ΠΑΕ Εργοτέλης συμφώνησε για τη χορήγηση εισιτηρίων στο ματς της μεθεπόμενης αγωνιστικής στο Παγκρήτιο. Ο τελικός αριθμός θα γίνει γνωστός στην σύσκεψη της επόμενης εβδομάδας.

  • Η ώρα για να μιλήσει ο Ζήσης Βρύζας φτάνει μετά από δύο μήνες ως πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και το μεσημέρι της Πέμπτης (10/12, 13:00) θα παραθέσει την πρώτη του συνέντευξη Τύπου με απολογιστικό χαρακτήρα.

    Αναμένεται να γίνει ένας οικονομικός απολογισμός και αναφορά σε σημαντικά ζητήματα, όπως οι μεταγραφές, η πορεία της ομάδας, το αθλητικό κέντρο, η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, αλλά και οι όποιες διοικητικές εξελίξεις μπορεί να υπάρχουν μετά την παραίτηση του Ανδρέα Μανδρίνου, η παραίτηση του κ. Βιολίδη από το ΔΣ του ΑΣ ΠΑΟΚ.

    Φυσικά θα γίνει λόγος για την προσθήκη του Σέρτζιο Κονσεϊσάο και την ανάληψη καθηκόντων τεχνικού διευθυντή

    Ακόμη, ένα θέμα που ήρθε προσφάτως στην επιφάνεια, έχει να κάνει με την ανανέωση του συμβολαίου του Βιερίνια.

  • Ασκήσεις τακτικής περιελάμβανε το πρόγραμμα της σημερινής προπόνησης, που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της Σουρωτής. Από το κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης απουσίαζαν τρεις ποδοσφαιριστές.

    Ο Μουσλίμοβιτς, λόγω μιας κάκωσης στο γόνατο, που θα τον υποχρεώσει να ακολουθήσει πρόγραμμα θεραπείας για τις επόμενες 2-3 ημέρες. Ο Γιώργος Φωτάκης με πρόβλημα οσφυαλγίας που επίσης θα ακολουθήσει πρόγραμμα θεραπείας για τις επόμενες 2-3 ημέρες και ο Φιλομένο που συνεχίζει να προπονείται με ατομικό πρόγραμμα.

    Κατά συνέπεια ο Φωτάκης δεν θα είναι παρών στον αγώνα της Καβάλας.
  • Δεν υπάρχουν σχόλια: