Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2009

Κοντρέρας: «Θέλω έναν τίτλο με τον ΠΑΟΚ»

Κοντρέρας: «Θέλω έναν τίτλο με τον ΠΑΟΚ»

Ο Πάμπλο Κοντρέρας μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis» για τη νίκη επί της Λάρισας και όχι μόνο. Μεταξύ των άλλων ο Χιλιανός αμυντικός του ΠΑΟΚ ανέφερε:

- Είμαι χαρούμενος για τη νίκη επί της Λάρισας, γιατί ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι με έναν δύσκολο αντίπαλο. Όλοι περιμένουμε να βελτιωθούμε ενόψει του επόμενου αγώνα, που είναι επίσης δύσκολος και θα πρέπει να δουλέψουμε σε αυτό.

- Στο ποδόσφαιρο το πιο σημαντικό είναι το αποτέλεσμα. Πρέπει βέβαια να παίζουμε και καλό ποδόσφαιρο γιατί ο κόσμος το περιμένει. Δεν παίξαμε καλό ποδόσφαιρο με τη Λάρισα, αλλά ελπίζω να παίξουμε καλύτερα στη συνέχεια.

- Όπως ήταν η ομάδα με τους τραυματισμούς στον αγώνα με τον Ηρακλή, αναγκάστηκα να παίξω κι επιθετικός. Κάνω ότι μου ζητήσει ο προπονητής, αν μου ζητηθεί ακόμη και τερματοφύλακας θα παίξω.

- Νιώθω την τεράστια αγάπη του κόσμου, το νιώθουν και οι συμπαίκτες μου. Νιώθω ταυτισμένος με την ομάδα και τον κόσμο και είναι κάτι που το εισπράττει και η οικογένεια μου.

- Μέχρι το 2012 έχω συμβόλαιο και θα μείνω εδώ. Είμαι πολύ χαρούμενος, δεν μετανιώνω για τίποτα και θα ήθελα να μείνω εδώ. Και σε άλλα μέρη έχω νιώσει αγαπητός, αλλά δεν έχω νιώσει τόσο αγαπητός όσο εδώ στον ΠΑΟΚ.

- Ο μικρός μου γιος πηγαίνει σε ελληνικό κολέγιο και έτσι σιγά – σιγά μαθαίνω λίγα ελληνικά.

- Σε προσωπικό επίπεδο θέλω έναν τίτλο με τον ΠΑΟΚ.

- Μακάρι η Χιλή και η Ελλάδα να περάσουν στην επόμενη φάση του Μουντιάλ. Κάθε ομάδα που παίζει σε αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο αξίζει το σεβασμό όλων.

- Δεν σκέφτομαι το κλείσιμο της καριέρας μου, γιατί κανένα δεν μπορεί να ξέρει τι θα συμβεί. Εύχομαι και μετά το 2012 να μπορώ να παίξω στον πάγκο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: