Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2009

Συνεχίζεται ο κατήφορος της Βόλφσμπουργκ


Ο Ρίτερ της Βόλφσμπουργκ Αφού ξεφτιλίστηκε από τα... όγδοα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και μάλιστα εντός έδρας, η... φωτοβολίδα στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο, Βόλφσμπουργκ, χάνοντας την πρόκριση, τώρα προσπαθεί να ξεφτιλιστεί εκ νέου διεκδικώντας της μέσω πλάγιας οδού εκμεταλλευόμενη τους ντοπαρισμένους της ΤΣΣΚΑ.

Δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να "κυνηγήσει" την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, η Βόλφσμπουργκ, λόγω της υπόθεσης ντόπινγκ στην οποία εμπλέκονται παίκτες της ρωσικής ομάδας. Ο Αλεξέι Μπερεζούτσκι και ο Σεργκέι Ιγκνάσεβιτς έχουν τιμωρηθεί προσωρινά απ΄όλες τις διοργανώσεις, καθώς βρέθηκαν "ντοπέ" στον αγώνα με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στις 3 Νοεμβρίου, για τον 2ο όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ. Αμφότεροι, αγωνίστηκαν στις 25 Νοεμβρίου και βοήθηκαν την ΤΣΣΚΑ να νικήσει 2-1 τη Βόλφσμπουργκ στη Μόσχα, καθώς τα αποτελέσματα των σχετικών ελέγχων ανακοινώθηκαν μόλις χθες!

"Αν υπάρχει κάποια πιθανότητα, ασφαλώς και θα την αξιοποιήσουμε. Προς το παρόν συγκεντρώνουμε στοιχεία και ευχόμαστε η υπόθεση να καταλήξει σε καλά χέρια, στην UEFA", είπε ο εκτελεστικός διευθυντής της πρωταθλήτριας Γερμανίας, Γιούργκεν Μάρμπαχ.

Στις 17 Δεκεμβρίου η πειθαρχική επιτροπή της UEFA θα επιληφθεί του θέματος, όμως εκπρόσωπος της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας, που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του, δήλωσε στο Γερμανικό Πρακτορείο Ειδήσεων (dpa) ότι "... δεν είναι δυνατόν να υπάρξουν κυρώσεις εναντίον την ομάδας. Μόνο οι παίκτες τιμωρούνται σε τέτοιες περιπτώσεις". Η ΤΣΣΚΑ εξασφάλισε τη δεύτερη θέση και προκρίθηκε στους "16" του Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ η Βόλφσμπουργκ θα συνεχίσει στο Γιουρόπα Λιγκ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: