Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2009

Νέτο: "Είμαι ικανοποιημένος..."


Ο Νέτο με τη φανέλα του Αρη Η προπόνηση είχε ολοκληρωθεί και ο Ντάρσι Νέτο, σιγοτραγουδώντας πλησίασε τους δημοσιογράφους που τον περίμεναν για μια σύντομη συζήτηση, μετά την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Αρη. Ο Βραζιλιάνος θα είναι παίκτης των "κίτρινων" μέχρι το 2013 και δηλώνει απόλυτα ικανοποιημένος από τη νέα συμφωνία.

Μετά τις υπογραφές, είχε να πει:
«Είμαι πολύ ικανοποιημένος με την ανανέωση του συμβολαίου μου. Από το καλοκαίρι είχαν ξεκινήσει οι συζητήσεις. Είπαμε να το αφήσουμε για λίγο αργότερα. Είμαι πολύ χαρούμενος που έμεινα στον Αρη. Εγώ από την αρχή είπα, θα ανανεώσω με τον Αρη, πόσο μάλλον τώρα που η ομάδα αλλάζει σελίδα με την έλευση Κούπερ».

Για τους λόγους που επέκτεινε τη συνεργασία του με την ομάδα...
«Γιατί ο Αρης ήταν η πρώτη ομάδα που με φιλοξένησε. Μπορεί πριν έρθω, να είδα κάποιες εικόνες από την ομάδα, όμως με τίποτα δεν θα μπορούσα να φανταστώ το κλίμα που υπάρχει στην πραγματικότητα . Αν έφευγα λοιπόν , θα πήγαινα μόνο στο εξωτερικό, μόνο εδώ θα μπορούσα να φανταστώ τον εαυτό μου ή σε ομάδα του εξωτερικού».

Για το αν του γίνανε άλλες προτάσεις.
«Υπήρχαν αρκετές προτάσεις αλλά δεν έφτασαν ποτέ όλες σε μένα, δεν τις μελέτησα ποτέ, έπρεπε κάποια πράγματα να τα διεκπεραιώσω μόνος μου επειδή δεν έχω μάνατζερ, εγώ και ο πατέρας μου τα διαχειριζόμαστε όλα. Είμαι ευτυχισμένος, από την αρχή η μόνη μου σκέψη ήταν να μείνω. Ή στον Αρη ή στο εξωτερικό. Όλες τις άλλες προτάσεις δεν τις αφήσαμε καν να έρθουνε».

Για το επόμενο παιχνίδι και ένα μήνυμα στους φιλάθλους.
«Θέλω να στείλω ένα μήνυμα στον κόσμο του Αρη. Καταλαβαίνω ότι μπορεί να είναι στενοχωρημένοι, απογοητευμένοι με την μέχρι στιγμής κατάσταση, κι εγώ είμαι εδώ 3 χρονιά και δεν μπορώ να βλέπω την ομάδα να είναι στη θέση αυτή. Όμως ο Αρης αλλάζει σελίδα, έχει κάνει τώρα μια νέα αρχή, έχει νέα νοοτροπία, νέα αγωνιστική ταυτότητα. Γινόμαστε πολύ δυνατοί στην έδρα μας με τον κόσμο που κυριολεκτικά είναι ο 12ος παίκτης. Τώρα κοιτάμε μόνο το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης».

Δεν υπάρχουν σχόλια: