Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2009

Βγήκαν τα μαχαίρια!


Ο Πάυλος Γιαννακόπουλος στην εξέδρα Η δήλωση του Νικόλα Πατέρα, ή καλύτερα η απάντηση του προέδρου της ΠΑΕ στα όσα είπε την Τρίτη ο Παύλος Γιαννακόπουλος, έφερε την... ανταπάντηση του μεγαλομετόχου των "πράσινων". Με σκληρά λόγια ο κ. Γιαννακόπουλος μιλώντας στον "Sentra 103,3" αναφέρθηκε στον πρόεδρο της ΠΑΕ, μια θέση που όπως τόνισε κατέχει με τα χρήματα που έχουν βάλει όλοι οι μέτοχοι.

Αναλυτικά:
"Ο κ. Πατέρας βλέπει εφιάλτες και φαντάσματα εκεί που δεν υπάρχουν. Ο Παναθηναϊκός έβαλε 100 εκατ. το καλοκαίρι και είναι χειρότερος από πέρυσι. Αν ο κ. Πατέρας θεωρεί πόλεμο την επιθυμία μου για έναν μεγάλο και καταξιωμένο προπονητή είναι δικαίωμά του. Εγώ θέλω έναν μεγάλο Παναθηναϊκό να πρωταγωνιστεί και να μην είναι κομπάρσος, όπως είναι σήμερα. Έχω ιστορία 30 χρόνων στον Παναθηναϊκό. Αν ο κ. Πατέρας βλέπει εφιάλτες και φαντάσματα εκεί που δεν υπάρχουν, είναι δικαίωμά του.

Καταρχήν, δεν θεωρώ ηθική την πράξη που έγινε. Επρεπε ο κ. πρόεδρος του Παναθηναϊκού να καλέσει τους ανθρώπους που έδωσαν χρήματα για να είναι από το πουθενά πρόεδρος και να τους ενημερώσει. Δεν μπορεί να αγνοήσει έναν Γιάννη Βαρδινογιάννη, που έχει προσφέρει τόσα πολλά εδώ και χρόνια ή εμένα. Εκτιμώ αφάνταστα τους δύο ανθρώπους (σ.σ. Νιόπλια και Βαζέχα) που ήρθαν στον Παναθηναϊκό, αλλά περίμενα ότι εφόσον είχαν αποφασίσει ένα τέτοιο πράγμα να έχουν προετοιμαστεί για την επόμενη μέρα.

Εκτιμώ την προσφορά τους, αλλά από το σημείο αυτό μέχρι το σημείο να μην ψάχνει έναν προπονητή ο Παναθηναϊκός είναι τεράστιο σφάλμα. Εχω 38 χρόνια ιστορίας και προσφοράς, έχω δικαίωμα να πω τη γνώμη μου για τον προπονητή Αν αυτό το θεωρεί πόλεμο, είναι δικαίωμά του. Θέλω έναν Παναθηναϊκό καταξιωμένο, να πρωταγωνιστεί και να μην είναι κομπάρσος των αντιπάλων του. Δηλαδή είναι πόλεμος ότι θέλω έναν καλύτερο προπονητή; Αν βλέπει φαντάσματα είναι δικαίωμά του. Δεν κάνω αντιπολίτευση.

Σαν απλός φίλαθλος, θέλω έναν καλύτερο προπονητή. Ο Παναθηναϊκός ήταν ένα κομμάτι της ζωής μας. Τονίζω και πάλι όποιος βλέπει φαντάσματα και εφιάλτες είναι δικαίωμά του. Θεωρώ απαράδεκτο να ψάχνουμε να βρούμε προπονητές την τελευταία στιγμή. Την προηγούμενη ακριβώς βραδιά ήμασταν μαζί και δεν έγινε νύξη. Είχε ηθική υποχρέωση να μιλήσει στους ανθρώπους που τον κάναμε πρόεδρο", επισήμανε χαρακτηριστικά ο κ. Γιαννακόπουλος.

Όπως και να έχει, είναι ξεκάθαρο ότι στο σημείο που έχουμε φτάσει, ο... πόλεμος στον πολυμετοχικό Παναθηναϊκό δεν έχει γυρισμό. Υπάρχουν ξεκάθαρα δύο μέτωπα. Και ίσως οι όποιες εξελίξεις (όποιες κι αν είναι αυτές) να μην είναι τόσο μακριά...

Δεν υπάρχουν σχόλια: