Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2009

Συνεχίζονται τα σενάρια στην Λάρισα


Ο Γιανίκ Καμανάν Η Λάρισα αναζητάει επιθετικό παίκτη και όπως είναι φυσικό, τα ονόματα που ακούγονται ότι την ενδιαφέρουν είναι ήδη αρκετά. Το νέο που προστέθηκε στην σχετική λίστα, είναι αυτό του Γάλλου, Γιανίκ Καμανάν ο οποίος αγωνίζεται στην Τουρκία τα τελευταία χρόνια με την φανέλα της Σίβασπορ.

Ο Καμανάν, έχει αγωνιστεί κατά το παρελθόν και στις Τότεναμ, Στράσμπουργκ, Ντιζόν, Αζαξιό, Οστάνδη, Σαφάουσεν, Μακάμπι Χερζίλχα, Μακάμπι Τελ Αβίβ. Εχει ύψος 1,86 και είναι σέντερ φορ.

Στο μεταξύ, η διοίκηση εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση για τα εισιτήρια του αγώνα με τον Πανιώνιο: "Η ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 ενημερώνει το φίλαθλο κοινό της ότι από το απόγευμα της Τετάρτης 09/12, διατίθενται τα εισιτηρία για την αναμέτρηση της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος SuperLeague ΟΠΑΠ, με αντίπαλο την ομάδα του Πανιωνίου (Κυριακή 13/12, ώρα 2.30 μ.μ., στάδιο Αλκαζάρ). Η διάθεση θα γίνεται από το επίσημο κατάστημα της ομάδας «Vissini Store» (Μανωλάκη 1), ως και το Σάββατο, κατά τις ημέρες και ώρες λειτουργίας των καταστημάτων. Ανήμερα του αγώνα εισιτήρια θα διατίθενται από τις 12 το μεσημέρι από τα εκδοτήρια του σταδίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: