Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2009

Σαρλής: «Να λυθεί το πρόβλημα με την αστυνόμευση»


Τα μέλος του ΤΑΚ Ηρακλής Μάκης Σαρλής μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis» για την συνάντηση που είχε με τον Αντώνη Ρέμο και για τα προβλήματα στο ποδόσφαιρο του Ηρακλή. Μεταξύ των άλλων ανέφερε:

- Υπάρχει μεγάλο χάσμα, πρέπει ο πρόεδρος να λύσει άμεσα το θέμα με τους αστυνομικούς. Πως μπορούν κάποιοι να δικαιολογήσουν τόσες πολλές διμοιρίες στην θύρα του Ηρακλή, είναι ανεπίτρεπτο αυτό που γίνεται. Δεν γίνεται σε κανένα άλλο γήπεδο. Ενοχλούμαστε που περνάμε τόσους πολλούς ελέγχους, ζητήσαμε από την ΠΑΕ να παρέμβει και δεν έγινε τίποτα. Έχει ενοχληθεί όλος ο κόσμος του Ηρακλή και πρέπει να λυθεί αυτό το πρόβλημα.

- Τα παραρτήματα της «Αυτόνομης Θύρα 10» είναι πάνω από 12, αλλά αναπτύσσονται και θα γίνουν κι άλλα. Έγινε μεγάλη προσπάθεια από το οπαδικό κίνημα. Κρατάνε τον κόσμο ζεστό, χωρίς λόγο, αφού η ομάδα ποδοσφαίρου δεν έχει επιτυχίες.

- Διαπίστωσα ότι είναι δύσκολο να μείνει ο Ρέμος. Δεν είναι ευτυχισμένος με τον κόσμο, έχει σπάσει ένας κρίκος. Κάποιοι γύρω του τον εκθέτουν. Επιμένει ο Ρέμος ότι έτσι θα πορευτούμε, αλλά δεν είναι έτσι. Είναι μακριά ο πρόεδρος και λείπει αυτή η επικοινωνία που κάποιοι θα ήθελαν να έχουν. Αν μας έλεγε ότι εγκλωβίστηκε και δεν μπορεί να μείνει, θα του λέγαμε θα σε σώσουμε. Με τις πορείες και τις καταλήψεις τότε κάποιοι ξύπνησαν, αλλά δεν υπάρχει λόγος να φτάσουμε και πάλι σε αυτό το σημείο. Ο Αντώνης είναι της οικογένειας και είναι λυπηρό να αφήσει να φτάσει η ομάδα σε αυτό το σημείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: