Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2010

Η Βίλα στον τελικό με εκπληκτικό 6-4!


Ο Σάμπα ανατρέπει τον Αγκμπονλαχόρ και αποβάλελται, για να υποκύψει η Μπλάκμπερν Η Αστον Βίλα προκρίθηκε στον τελικό του Κάρλινγκ Καπ της Αγγλίας, καθώς επικράτησε σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι της Μπλάκμπερν με 6-4! Οι φιλοξενούμενοι αιφνιδιάσαν και με δύο γκολ του Νίκολα Κάλινιτς στο 10' και το 26', ανατρέποντας το 0-1 της έδρας του στον πρώτο αγώνα!

Ωστόσο στο 30' ο πρώην παίκτης τους, Στίβεν Γουόρνοκ, μείωσε το σκορ. Στο 40' κρίθηκαν πολλά, καθώς ο Κρίστοφερ Σάμπα ανέτρεψε τον Γκαμπριέλ Αγκμπονλαχόρ και αποβλήθηκε. Στο πέναλτι ευστόχησε ο Τζέιμς Μίλνερ και ισοφάρισε σε 2-2.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο άνισος αγώνας κρίθηκε υπέρ της Βίλα, αφού μάλιστα έκανε το 3-2 με αυτογκόλ του Ενζονζί στο 53'. Ο Αγκμπονλαχόρ στο 58' και ο Εμίλ Χέσκι στο 63' ανέβασαν το σκορ σε 5-2, ο Ολσον στο 64' και ο Μπρετ Εμερτον στο 84' μείωσαν σε 5-4, για να διαμορφώσει το τελικό 6-4 ο Ασλεϊ Γιάνγκ στις καθυστερήσεις.

Ο τελικός θα γίνει στις 28 Φεβρουαρίου στο Γουέμπλεϊ και ο άλλος φιναλίστ θα γίνει γνωστός την Τετάρτη μετά το παιχνίδι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Μάντσεστερ Σίτι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: