Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2010

Η απόλυση ήταν μονόδρομος...


Ο Ζίκο σε προπόνηση του Ολυμπιακού Απάντηση στο γιατί κοινοποίησε με δικαστικό κλητήρα στο Ζίκο την απόλυσή του έδωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός με ανακοίνωσή της, στην οποία παραθέτει το χρονικό των τελευταίων ωρών παραμονής του Βραζιλιάνου τεχνικού στην ομάδα. Ο Βραζιλιάνος τεχνικός ζήτησε να λάβει εγγράφως την απόφαση του "διαζυγίου"...

Οι "ερυθρόλευκοι" επισημαίνουν ότι το βράδυ της Δευτέρας υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία του Γιάννη Χρυσικόπουλου με τον Ζίκο, από τον οποίο ζητήθηκε να προσέλθει στα γραφεία της ΠΑΕ για να συζητηθούν τα τεκταινόμενα στην ομάδα. Ο Βραζιλιάνος "... αρνήθηκε να προσέλθει στα γραφεία της ΠΑΕ, αντιπροτείνοντας στον κ.Χρυσικόπουλο να βρεθούν και να συζητήσουν το σημαντικότατο αυτό θέμα σε τρίτο-δημόσιο χώρο. Ο κ. Χρυσικόπουλος αντιπρότεινε με τη σειρά του ως σημείο συνάντησης το γήπεδο "Γ. Καραϊσκάκης", όπου και πραγματοποιήθηκε τελικά η συνάντηση".

Οπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, στη συνάντηση αυτή ο γενικός διευθυντής του Ολυμπιακού "... αναφέρθηκε στην πολύ άσχημη κατάσταση η οποία είχε διαμορφωθεί μέσα, αλλά και γύρω από την ομάδα, τονίζοντας ότι αυτή η κατάσταση δεν μπορεί να συνεχιστεί και να γίνει ανεκτή από την διοίκηση" και πρότεινε στον Ζίκο να βρεθεί φόρμουλα για την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας τους.

"Η απάντηση του προπονητή ήταν ότι υπάρχει συμβόλαιο εν ισχύ, ότι δεν πιστεύει ότι η κατάσταση είναι άσχημη και ότι ουδεμία περαιτέρω κουβέντα σε σχέση με το συμβόλαιό του έχει διάθεση να κάνει. Ξεκαθάρισε, μάλιστα, πως είναι διατεθειμένος να παραστεί στην προπόνηση της Τρίτης, εκτός εάν προηγουμένως του έχει κοινοποιηθεί εγγράφως η λήξη της συνεργασίας τους. Ως εκ τούτου, η συνέχεια, που είναι σε όλους γνωστή, ήταν και η μόνη οδός που η ΠΑΕ Ολυμπιακός μπορούσε να ακολουθήσει", καταλήγει η ανακοίνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: