Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2010

ΠΑΟΚ : Με σούπερ ψυχολογία στο «Καραϊσκάκη»


Eπιμέλεια: Δ.Μ.

Στο μεγάλο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό στρέφουν πλέον την προσοχή τους στον ΠΑΟΚ, με την ψυχολογία να βρίσκεται στα ύψη μετά τις συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα και την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου σε βάρος του Πανσερραϊκού. Σήμερα θα γίνει η αίτηση στο πρωτοδικείο για τη νέα διοίκηση, με τον Θοδωρή Ζαγοράκη να επιστρέφει και επίσημα.

Η πρόκριση στην προημιτελική φάση του κυπέλλου επετεύχθη και πλέον στον ΠΑΟΚ ρίχνουν το βάρος τους στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκη». «Είμαστε αισιόδοξοι και έχουμε πίστη για την κατάκτηση ενός θετικού αποτελέσματος», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Βραζιλιάνος, Λίνο.

«Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα», τονίζει από τη μεριά του ο επιθετικός του «Δικεφάλου», Θανάσης Παπάζογλου. Ο προπονητής των «ασπρόμαυρων», Φερνάντο Σάντος θα μάθει σήμερα το μεσημέρι αν θα μπορεί κόντρα στους «ερυθρολεύκους» να υπολογίζει και τον Αντελίνιο Βιεϊρίνια, αφού θα γίνει γνωστή η τιμωρία του Πορτογάλου για την αποβολή του στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης.

Σήμερα θα διαπιστωθεί και το αν θα αγωνιστεί ο Βλάντα Ίβιτς, ο οποίος προφυλάχθηκε στο παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό. Ο μέσος του ΠΑΟΚ θα υποβληθεί σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί τι ακριβώς γίνεται με τον τραυματισμό του (ένιωσε σφίξιμο στους προσαγωγούς).

Και τυπικά η επιστροφή Ζαγοράκη

Στα διοικητικά, σήμερα θα κατατεθεί η αίτηση στο πρωτοδικείο για τον ορισμό της νέας διοίκησης, με την οποία θα επισημοποιηθεί η επιστροφή του Θοδωρή Ζαγοράκη στον σύλλογο. Αξίζει να σημειωθεί πως ο «Ζαγόρ» παρακολούθησε από κοντά την αναμέτρηση με τον Πανσερραϊκό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: