Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2010

Με το ένα πόδι στα ημιτελικά του Κυπέλλου η Σεβίλλη!


Με το ένα πόδι στα ημιτελικά του Κυπέλλου η Σεβίλλη!

Παρά την κακή πορεία της στο πρωτάθλημα μέσα στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές, η Σεβίλλη εξακολουθεί να κάνει φοβερά πράγματα στον θεσμό του «Κόπα ντελ Ρέι»!

Μετά την πρόκριση της επί της νταμπλούχου Μπαρτσελόνα στην φάση των «16», η ομάδα του Μανόλο Χιμένεζ βρίσκεται μια ανάσα πριν την είσοδο της στα ημιτελικά του Κυπελλου, μετά το «αρχοντικό» της πέρασμα από το «Ριαθόρ». Οι Ανδαλουσιανοί επικράτησαν άνετα της Λα Κορούνια με 3-0 μέσα στην Γαλικία και κατέστησαν διαδικαστική την ρεβάνς του «Σάντσεθ Πιθχουάν», την επόμενη εβδομάδα.

Ο Νεγκρέδο άνοιξε το σκορ για την Σεβίλλη στο 27’, στο 68’ ο Ρενάτο ήταν συνεπής στο ραντεβού του με την μπάλα στην σέντρα του Περότι από αριστερά για το 2-0 και δύο λεπτά αργότερα ο Νεγκρέδο έδωσε στο «πιάτο» το γκολ για τον Χέσους Νάβας που δεν είχε πρόβλημα να διαμορφώσει το τελικό 3-0 από κοντά. Εξίσου θετικό για τον Μανόλο Χιμένεζ ήταν και το γεγονός της επιστροφής του Λουίς Φαμπιάνο που αγωνίστηκε στο τελευταίο τέταρτο του ματς, μετά από ένα διάστημα αποχής ενάμισι μήνα.

Εντυπωσιακή είναι και η πορεία της Χετάφε στο Κύπελλο. Η Μαγιόρκα έχει το απόλυτο στο «Όνο Εστάντι» στα παιχνίδια της «Πριμέρα», όμως απόψε οι Μαδριλένοι κατάφεραν να το αλώσουν, επικρατώντας με 2-1 και παίρνοντας προβάδισμα ενόψει του επαναληπτικού στο «Αλφόνσο Πέρεθ». Μανού και Μίκου έδωσαν το προβάδισμα στην ομάδα του Μίτσελ ενώ για τους νησιώτες ο Γκονζάλο Κάστρο διαμόρφωσε το τελικό σκορ στην εκπνοή του αγώνα, αφήνοντας κάποιες ελπίδες για πρόκριση στα ημιτελικά…

Τα αποτελέσματα στους προημιτελικούς του «Κόπα ντελ Ρέι»

Μαγιόρκα-Χετάφε 1-2
90’ Κάστρο/ 50’ Μανού, 68’ Μίκου

Λα Κορούνια-Σεβίλλη 0-3
27’ Νεγκρέδο, 68’ Ρενάτο,70’ Νάβας

Την Πέμπτη

21:00 Σανταντέρ-Οσασούνα
23:00 Ατλέτικο Μαδρίτης-Θέλτα

Δεν υπάρχουν σχόλια: